לפני 17 שנה קיבלתי פקודת מאסר על חוב מזונות עצרו אותי בערב למחרת בבוקר שוחררתי לאחר ששולם החוב . לאחר 17 שנה אני מקבל מהוצאה לפועל שעלי להסדיר את החוב וכיום הוא עומד על סכום של 37.000 ש'ח אלא אים יש לי אסמכתא בידי ששולם החוב.אין לי שום אסמכתא. הדבר היחידי שיש לי זה מהמשטרה אסמכתא שנעעצרתי בגין חוב מזונות ושוחררתי .אבל אין מס" תיק וכשפניתי להוצל"פ לבקשת התיק אמרו לי לא נמצא תיק .מה עלי לעשות?
.
האם אתה משוכנע שהמדובר באותו החוב? האם יתכן ומאז צברת חוב נוסף? האם המדובר באותו מספר התיק?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
מדובר באותו חוב באותו תיק.17 שנה הוצאה לפועל לא נקט נגדי בשום הליך כנ"ל הזוכה. כביכול.בשנת 93 עצרו אותי בגלל חוב מזונות.מדובר על החוב מפתיחת תיק מזונות ועד לפסק דין.את המזונות שילמתי דרך ביטוח לאומי ואני לא חייב ולו שקל אבל את הרטרוקטיבי עד לפסק דין בס"ך 12 חודשים בזה מדובר.שילמתי ושחררו אותי מהמעצר .17 שנה היה שקט .לפתע אני מקבל מהוצאה לפועל מכתב ובו הם אןמרים לי יש תיק פתוח מלפני 17 שנה ואתה חייב היום 37.000 ש"ח ואים זה שולם רוצים אסמכתאות הייתי בכל הוצאות לפועל ולא מצאתי ורק במשטרה נתנו לי מסמך שהייתי עצור ושוחררתי אבל בלי מם' התיק וכשבקשתי את התיק בהוצאה לפועל .אמרו לי אין תיק.לא נמצא . אים את יכולה לעזור לי אני מודה לך מאד מאד תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר