שלום רב
קנינו לפני זמן מסוים ( חודשיים) סלון מתצוגה ושולחן תואם בהזמנה ושילמנו ב5 צקים למוטב בלבד.
התעקשנו לקבל את הספות מיידית כך שנדחתה רק הספקת השולחן ,לאחר שבושש השולחן מלהגיע וכל הטלפונים לחנות לא נענו ( עד היום הטלפונים שם לא עונים)
נסע בעלי לחנות ומצא אותה סגורה, השכנים אמרו לבעלי שהחברה פשטה רגל .
כך שנותרנו ללא שולחן ולא אחריות על הספות .הצק הראשון נפרע ,ע"ס 1600 שקלים, ביטלתי את הצקים הבאים ..
לאחר חודש מהתאריךהנקוב בצק הצק הופקד וחזר, לאחר שעיינתי באינטרנט בתצלום הצק נוכחתי לדעת כי הוסיפו שם לאחר שם המוטב שאני כתבתי ( שהיה חברה בע"מ ) והוסיפו ו/או פלוני מסוים . למעשה שם המטוב זויף
בבדיקה נוספת התברר כי גם הצק הראשון שלא בוטל ,הוסף עליו שם בכתב יד של אדם פרטי וככל הנראה הצק הופקד בחשבונו.
אציין כי לא הייתי קונה לעולם ספות ללא אחריות וכי חסר לי השולחן שתאם בעיצובו לספות .
מה לעשות?.
האם ניתן לבטל את העיסקה? ו/ או להגיש תלונה על זיוף?
האם אני חשופה לתביעות משפטיות ע"י חברת הרהיטים או מישהו אחר??
להודיע לבנק להחזיר את הצ'ק בשל היסב לא מתאים?
לחכות ליצירת קשר מאת החנות?
לתשובתך אודה?
שלום רב,
אם את העברת שיק מוגבל עבירות (למוטב בלבד) ועליו כתבת מוטב מסויים ולאחר מכן שינו את הכתוב על השיק, עליך להגיש תלונה במשטרה על זיוף וכן להודיע לבנק כי השיקים הנ"ל יועדו לחברה מסויימת ועקב פעולת זיוף מועברים למוטב אחר.
יחד עם זאת, אם החברה ממנה קנית את המוצרים אכן נכנסה לחדלות פרעון, את עדיין תהיה חשופה ברמה מסויימת, שכן חלק נכבד מן המוצרים כבר קיבלת כך שאת חייבת בחלק ניכר מהתשלום.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר