שלום שמי ארתור אני חיי לבד בטבריה וחיי על משכורת שבקושי מגיע ל 5000 אפילו ואין לי עזרה בכלל כי כל המשפחה שלי חייה במרכז הארץ ואין מי שיתמוך לי כלכלית כי יש לי המון הוצאות ויש לי גם חוב מאוד גדול בהוצאה לפועל שעומד כיום על75000 שקל.
תקשיב זה לא שאני לא רוצה לשמור על הילדה אני שומר כמה שאני יכול אבל האישה רוצה קבוע שישי שבת ואני לא תמיד יכול כי גם אני בן אדם שרוצה לבלות.
וגם לא התחתנו פשוט יש לנו ילדה משותפת אבל אני לא תמיד יכול לשמור אליה בגלל העבודה שלי.
אז היא מאיימת לא תשמור אליה בכלל ניתבע אותך מזונות יא יכולה אם היא מקבלת קצוות ביטוח לאומי 2500 כל חודש היא יכולה לתבוע אותי אם היא אמרה
להם שברחתי כוונה נעלמתי והיא בחורה בת 21 שיכולה לעבוד ולא לחיות בכסף של אחרים מה אני אמור לעשות בעניין המזונות והכל?
אמנם זה לא הפורום הנכון לשאלתך, אבל ככלל אם בתך יכולה לפנות לבית המשפט בתביעה לתשלום מזונות ככל שכיום אינך מחוייב בתשלום מזונות. ואם לא תעמוד בתשלום ניתן לפנות למערכת ההוצאה לפועל על מנת לאכוף את פסק הדין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר