שלום רב.
המקרה שלי דיי תמוהה ואשמח לעזרתך..
לפני כ 5 שנים שכרתי דירה באיזור דרום תל אביב (מחולקת כמובן) בעל שעון חשמל אחד,בויילר אחד ושלושה דיירים.
לאחר תקופה של כ שנתיים בדירה, הופסק החוזה עם בעל הדירה כ3 חודשים לאחר תחילתו המחודשת. בחתימת החוזה ניתנו לבעל הדירה 3 צ'קים (כל צ'ק היה על סכום של 4 חודשי שכירות)
לאחר שעזבתי את הדירה ונסיתי לקבל את הצ'קים הנותרים מבעל הבית, הוא טען שאני חייב לו פיצויים בגין נזקיים כביכול שגרמתי (למפסק הבויילר) ולגניבת חשמל להגדרתו .
בעל הדירה אמר לי שאני צריך לשלם פיצויים בגין שימוש יתר בחשמל, מה עוד שהוא לא הציג לי שום קבלה לגבי תשלומי החשמל גם לאחר מספר בקשות
לאחר דין ודברים ופגישה שבה הוא היה אמור להחזיר לי את כל הצ'קים שטר ביטחון וכו.. ואני צריך להחזיר לו את המפתח של הדירה, בעל הדירה הגיע ללא צ'ק אחד.. שאותו הוא שמר כערבון עבור הפיצויי הכספי שהוא החליט שאני כביכול חייב לו..עלי לציין שביטלתי את הצ'קים הנ"ל.
בעל הדירה ניסה לפדות אותו לאחר כשנה , ולאחרונה הוא הגיש אותו להוצל"פ
עלי לציין שוב שצ'ק אחד שהיה על תקופה של 4 חודשים נפדה ואני התגוררתי בדירה 3 חודשים ,
כך ששילמתי חודש שלם ואפילו לא התגוררתי בדירה.
והצ'ק שנמסר להוצלפ היה על חשבון 4 חודשי שכירות אחרונים
מה הסיכויים לתביעת נגד בסיפור הנ"ל ,
בתודה מראש
שלום אבי,
ראשית עליך לדאוג להגיש התנגדות לביצוע רצוי באמצעות עו"ד, באם לא תגיש בזמן הרי שאותו בעל הדירה יהיה רשאי לנקוט בהליכים נגדך.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
האם בית המשפט יכול לבטל את כל החוב הזה.. ואם אפשרי לתבוע את בעל הדירה על עוגמת נפש , כאמור לא היתה לו כל זכות הגיונית לפדות את הצ'ק הנ"ל
בברכה
אבי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר