שלום רב מקווה שתוכלו לעזור לי.
לפני כמה שנים הסתבכתי בחובות, הגשתי בקשה לאיחוד תיקים והייתה חקירת יכולת, במשך תקופה ארוכה שילמתי כל חודש את הסכום שנקבע לי לשלם אך לצערי לאחר תקופה זו נותרתי ללא עבודה, לא ידעתי מה לעשות, לא יכולתי לשלם את הסכום החודשי ונכנסתי למצב לא טוב. יש לי עיקול על חשבון הבנק ואף עיקול על המשכורת, לפני חודש הגשתי בקשה לחדש לי את תיק האיחוד שפוזר וכתבתי מכתב על מצבי, לא קיבלתי תשובה עד היום, התקשרתי למוקד הארצי והנציגה אמרה לי שהמכתב נשלח בחזרה, ניסיתי להבין האם זה מכתב תשובה או שהמכתב חזר בגלל סיבה אחרת אך לא קיבלתי תשובה, חיכיתי עוד קצת אך עדיין לא הגיעה תשובה. אני לא יודע מה לעשות עכשיו והמצב רק מחמיר, האם אני צריך לשלוח שוב את הבקשה? מה עליי לעשות? תודה ויום טוב
שלום תומר,
תגיש בקשה חוזרת לאיחוד תיקים. עליך להראות שינוי נסיבות מהותי בליווי הסבר מדוע הפסקת לשלם. הכלל שמגישים בקשה לאיחוד תיקים פעם אחת, צריכה להיות סיבה כבדת משקל, לפיה ישתכנע הרשם כי אכן מגיע כי התיקים יאוחדו בשנית.
רצוי לקבל ייצוג ע"י עורך דין.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר