יש לי איחוד תיקים מזה 6 שנים, באחד התיקים שנמצאים שם הקרן שולמה עוד לפני שנפתח תיק האיחוד אבל העו"ד לא היה מוכן לסגור את התיק בגלל שכ"ט שלו.
השאלה שלי היא אם לאחר 6 שנים (אני משלמת כל חודש 400 ש"ח) הוא לא אמור לסגור כבר את התיק, אך אני יכולה לבדוק אם כבר שולם לו מלוא הסכום על שכ"ט?
תודה
אני ממליצה לך לפנות בטלפון לרשות האכיפה (*35592) ולבדוק מהי יתרת החוב בתיק וממה היא מורכבת, יתכן כי עקב הריביות הגבוהות בהוצל"פ עדיין קיים חוב בתיק (אשר ממשיך וגדל עם הזמן).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
החוב בתיק מורכב מכל הסכום כולל הקרן שכבר שולמה, הריבית בתיק כמובן רק גדלה (העו"ד השאיר את החוב בהוצל"פ בסכום מלא - למרות שלא כך הדבר). ברשות האכיפה יוכלו לומר לי כמה כסף נכנס לתיק הזה כל השנים?
האם מותר לעו"ד להשאיר את התיק פתוח למרות שהנושה כבר מזמן אמר לו לסגור אותו?
מתי שילמת את הקרן? ביקשת כששילמת להקטין את החוב? הסכום שולם להוצל"פ או ישירות לנושה?
הסכום שולם ישירות לנושה לפני פתיחת תיק האיחוד והנושה ביקש מהעו"ד לסגור את התיק אך הוא רצה כמובן את שכ"ט שלו ולא היה מוכן לסגור את התיק. לא ביקשתי להקטיו את הסכום, לא ידעתי שאפשר לעשות את זה.
ז"א שכל 6 השנים שהעו"ד מקבל כסף הוא רק עבור שכ"ט שלו את הנושה התיק הזה כבר מזמן לא מעניין!!
תגישי בקשה בטענת פרעתי ותבקשי להקטין את הקרן וכן את הריביות שנגבו ביתר, ולהשיב כספים ככל שנדרש אם יש לך אסמכתא המעידה כי הנושה הסכים לסגור את התיק צרפי גם כן.
וכמובן שתצרפי אסמכתא המעידה כי שילמת את הקרן לפני שש שנים לנושה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר