שלום רב , נט ויזן מאמיית להוציא נגדי הוצאה לפועל על חוב שלדבירהם אני חייב להם , בעוד שהאמת שהם חייבים לי , ויש לי את כל המסמכים המתעדים את התקשרויות איתם ובקשות לביטול הקשר עמם וכו ,
החברה נוקטת במדיניות של "אינוס" לקוחות ועל כך ישנם תביעות רבות באינטרנט ואפילו קובלנה ייצוגית שהוגשה .
ראיתי שמישהו פנה אילכם בנושא דומה והפנתם אותו לטלפון , אני התקשרתי לטלפון הזה אך המענה הקולי מבקש מספר תיק , ואני רוצה לדעת אם נפתח נגדי תיק , בנוסף באתר האינטרנט כל המספרים שמצוייינים שם נמסר כי אינם פעילים
שאלתי : ראיתי שבפסק דין אחד נגד נט ויזן בתביעה מאד דומה , הסיר השופט את התביעה של נט ויזן להוצאה לפועל משום שהחוק קובע שדרוש מסמך חוזי כתוב , האם הנל נכון ?.
אשמח לתושבתכם תודה , וגם אם תוכלו למסור לי מידע כיצד אוכל לדעת אם נפתח נגדי תיק ,
בברכה גיא
שלום רב,
הכלל הינו כי אכן ישנה דרישה לחוזה בכתב, עם זאת הן החוזה בע"פ נחשב לחוזה בפרט שמדובר בהתקשרות באמצעות המדיה ו/או טלפון.
ניתן לבדוק האם נפתח נגדך התיק במרכז מידע -רשות האכיפה והגביה, מס' *35592
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר