אני בת 28 נמצאת באיחוד תיקים החובות עומדים ע"ס 250000 שמתוכם אני ערבה להלוואה לחברי לשעבר ע"ס 150000 באיחוד אני משלמת 500 ש"ח בחודש אני משתכרת לחודש 4000 שזה מקור פרנסתי היחיד אין לי רכוש אין לי אוטו הדבר היחיד הוא משכורתי שממנה אני מתקיימת שאלתי אם כדי לי לעשות פשיטת רגל כי בחיים לא נראה לי שאוכל לצאת מחוב שכזה.
מה בעצם עדיף לי לעשות? אנא כוונו אותי שאוכל להחליט איך אוכל לגמור עם כל החובות האלה שרובם נעשו לי ע"י חברי לשעבר בגלל תמימותי.אודה מראש על העזרה
לאור הנתונים הכללים שמסרת בפנייתך, נראה כי הדרך היחידה שלך לצאת מהתסבוכת הכלכלית אליה נקלעת, הינה בדרך של פשיטת רגל אשר בסופה במידה ותעמדי בכל דרישות ההליך והחלטות בית המשפט, יוענק לך צו הפטר מחובותיך. חשוב וראוי לציין כי המדובר בהליך ארוך אשר הממוצע שלו הינו חמש שנים לערך. יחד עם זאת, לאור הכנסותיך מחד והחובותיך מאידך, הליך פשיטת הרגל מהווה פתרון ראוי, שכן הליכי ההוצאה לפועל לא יסתיימו עד אשר תפרעי את מלוא החוב בכל תיק ותיק (אלא אם כן הנושים יוותרו לך על החוב).
מומלץ לפנות לעו"ד המטפל בהליכי פשיטת רגל והוצאה לפועל על מנת לקבל ייעוץ והכוונה המתאימים למקרה האישי שלך, ולצורך טיפול בעניינך במידת הצורך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
מה עלויות של הליך פשיטת רגל?
לשם כך עליך לפנות לעו"ד באופן ישיר במידה ואת מעוניינת לפנות למשרדי פרטיי מופיעים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר