תודה על תגובותיך הקודמות בהקשר אלי - יש לי שאלה נוספת - יש לי 2 תיקים בהוצלפ הראשון על חוב בערך של 30000 והשני על כ 12000 ש'ח בכל תיק עשו לי חקירת יכולת -בניפרד ,הראשון נקבע כי אשלם תחילה בחודש 250 ולאחר כ 4 חודשים אשלם 450 ש'ח . בתיק השני נקבע כי אשלם 450 ש'ח בחודש . הצגתי מסמכים כי יש לי חובות בבנקים איתם הגעתי להסדר תשלומים
שאלתי העיקרית אני בעל עסק ויש לי חשבון בנק האם עצם העובדה שאבקש איחוד תיקים לא אוכל וקיימת הגבלה להמשיך לנהל את העסק ע'פ חוק
ושאלתי השנייה האם לא אוכל להוציא פנקס צקים בגלל האיחוד תיקים .
ואם ההגבלות שציינתי נכונות איך אוכל לשלם את החובות - מקווה שהסברתי בצורה מובנת אודה לתגובתך מראש
מודה מראש לתגובתך
במידה ואתה מעוניין להמשיך להחזיק פנקסי שיקים כרטיסי אשראי ועסק בבעלותך את לא יכול לעשות איחוד תיקים ולהכריז על עצמך חייב מוגבל באמצעים. יחד עם זאת אתה יכול לבקש איחוד תיקים בלבד בהתאם לתנאי החוק ביחס לכל תיקי ההוצל"פ שלך ללא הכרזה כחייב מוגבל באמצעים ומצב זה ההגבלה היחידה שתוטל עליך הינה צו עיכוב יציאה מהארץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר