שלחו אלי מכתב התראה בגין חוב למד"א לפי פקודת המיסים גביה, שלחתי אליהם מכתב שאני כופר בחוב, כיוון שלא טופלתי ולא סירבתי להתפנות אלא שהייתה "הזעקת שווא". העורכי דין שלהם דחו את הטענות שלי, ושוב שלחו לי מכתב התראה לפי פקודת המיסים לפני עיקולים. איך מתנגדים לזה?
לפניך שתי אפשריות האחת לשלם את החוב תחת מחאה על מנת לצמצם נזקים ומיד לאחר מכן להגיש כנגד מד"א תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. השניה, להגיש תביעה לסעד הצהרתי לפיו החוב של מד"א איננו חל עליך מהטעמים שפרטת לעיל ובמסגרת התובענה דנא לבקש בקשה לעיכוב הליכים עד למתן פסק דין בתובענה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
