שלום,
יש לי בהוצאה לפועל תיק חוב, כשהחייב עומד בכל התנאים לתשלום, ומספר רב של גורמים אישר לי כי את החוב ניתן לקחת.
אני מעוניין לפדות את החוב לא בהכרח עבור שוויו הראוי, עקב דחיפות בזמן.
האם הדבר אפשרי? ואם כן, היכן אני יכול לפדות את התיק?
תודה רבה ןהמשך יום נעים,
אדי
נוסח שאלתך אינו ברור. האם אתה החייב או הזוכה ?
במידה ואתה החייב את יכול לציע לזוכה הצעה בדבר בסכום אותו אתה מעוניין לשלם לפירעון התיק במידה והזוכה יסכים ואתה תשלום יסגר התיק. כאמור הכל תלוי בהסכמת הזוכה. במידה ואתה מעוניין לסגור את התיק ללא כל קשר לרצון הזוכה חובה עליך לפרוע את מלוא החוב בתיק ההוצל"פ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
אני הזוכה, ואני רוצה לפדות את התיק במידת האפשר תמורת סכום כסף מסוים, בגלל שאני לא יכול לחכות עד שתהליך הגבייה יושלם, ואני מעדיף לקבל אפילו רק חלק מהסכום בזמן הקרוב.
כזוכה אתה יכול לפנות לחייב ולהציע לו לסיים את התיק בסכום שאתה מוכן לקבל. כמובן שהכל תלוי בהסכמת החייב ואתה לא יכול לכפות עליו לפדות את חובו בסכום שאתה מעוניין בו מעבר להליכי הגבייה הרגילים בהוצאה לפועל.
שלום שוב,
מה שהתכוונתי, זה אם תיק בהוצלפ, יכול להיחשב כנכס?
תודה רבה על תשומת הלב לשתי ההודעות הקודמות,
אדי
שלום שוב,
מה שהתכוונתי, זה אם תיק בהוצלפ, יכול להיחשב כנכס?
תודה רבה על תשומת הלב לשתי ההודעות הקודמות,
אדי
אם אתה מעוניין אתה יכול להמחות את כל זכויותך מול החייב לצד ג' לפי חוק המחאת חיובים.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר