האם ישנה דרך להתמודד מול גוף כמו הוצאה לפועל כאשר חוב ששולם אינו מופיע כסגור בהוצאה לפועל,ועו"ד שמייצג את החברה לה אני חייב אינו עושה דבר לבדוק אם שולם החוב מלבד לומר לי להציג קבלות או לשלם,וגם מוכן לעשות לי הנחה גדולה על מזומן,אין קבלות להציג כי עברו להן 3 שנים תמימות והסכום המדובר קפץ בנתיים לפי שלוש מסכום הקרן.האם לעו"ד ישנה דרך לבדוק באם שולם החוב או שהדרך היחידה היא לשלם שוב במקרה כזה?
במידה ושילמת את חובך באמצעות שיקים הרי שאתה יכול להזמין מהבנק שלך את דפי הח-ן המתאימים גם ללא הקבלות.
בכל מקרה כל תשלום ששלמת אשר יצאה בגינו קבלה, העתק מהקבלה קיימת אצל הזוכה ואתה יכול לדרוש ממנו לקבל העתק ממנה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
התשלום בוצע באצעות שובר שנשלח מאת הזוכה ,שנה עברה וזרקתי את ההעתקים שהיו בידי.כיום אין לי שום אפשרות להמציא קבלות והוא טוען שאין בידו לבדוק אם שילמתי והוא גם לא מוכן לעשות דבר בכדי לבדוק .בנתיים הוא לוחץ אותי לשלם.
אם הדבר נעשה בשובר ששולם בדואר הרי שסכום זה מעודכן בתיק ההוצל"פ. אתה צריך לגשת ללשכת ההוצל"פ ולהוציא תדפיס פרטי ח-ן תיק וזא תוכל לראות את הסכומים ששולמו על ידך ואשר יופיעו בתדפיס כהקטנות קרן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר