שלום רב
יש לי תיקים בהוצל'פ בנוסף הטילה העירייה עיקול בשל אי תשלום דוחות חנייה . העיקול בוצע ע'יי העירייה ולא ע'י רשם ההוצל"פ שידוע שלעירייה יש את הסמכות לבצע עיקולים ולכן העיקול לא רשום בהוצל'ם עד כמה שידוע לי.
מאחר ואני רוצה לעשות איחוד תיקים
ומהטעם שהעיקול לא רשום בהוצל'פ איך אני יכול לכלול את האיחוד ביחד עם העיקול בבנק - סכום החוב לעיריה הינו כ 4000 ש'ח .
[מקווה שאיני טועה בכך או הטעו אותי שהעיקול לא נרשם בהוצל'פ ]
אודה מראש לתשובתכם
דוד
עפ"י שאלתך אני למד שהעירייה נקטה נגדך בהליכים מתוקף פקודת המיסים גביה ולא בהוצאה לפועל. לפיכך, אתה לא יכול לאחד את החובות במסגרת איחוד תיקים.
הדרך היחידה שלך לאחד בין כל החובות היא רק באמצעות הליך פשיטת רגל.
מומלץ לך פנות לעו"ד על מנת לקבל את הייעוץ והטיפול המשפטי המתאים.
בברכת דרך צלחה
עו"ד אגור פאליק
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
הרגל קיבלתי הפטר חלוט לפני חודשיים ובהתחלת ההליך רשמתי את כל החובות שלי אכן עיכבו לי את שלילת הרישיון הנהיגה בגלל החובות אבל עכשוו אחרי שקיבלטי הפטר עלי לשלם את הדוחות של המשטרה ובהקשר לדוחות העיריה דין ההפטר לאחר פשיטת הרגל לא חל עליהם ואני אחרי חודש סיבובים ובקשות בבית המשפט אצל הכונס לא יצא כלום כי זה החוק צריך לשלם אותם
יש הבדל בין דו"ח חניה לבין דו"ח משטרה. אכן על דוחות משטרה בגין עברות תנועה אשר הקנס הינו פלילי אין הפטר. לא הדבר בקשר לדוחות חניה מאחר ועירייה הינה רשות מקומית פשוט צריך להתעקש עם העירייה בעניין ולנקוט בהליך משפטי מתאים במידת הצורך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר