שלום לכם
אני מזה זמן רב לא מצליחה לגבות מזונות מבעלי ונכון להיום הוא חייב לי מעל 40.000 ש"ח.
לאחרונה' קיבל בעלי פס"ד כנגד אחי ובו נקבע שאחי ישלם לו 30.000 ש"ח. אחי מסכים שבמקום שה 30.000 ש"ח יועברו לבעלי, הם יועברו אלי ואני יקזז לבעלי את הסך הנ"ל מחובו אלי כמזונות - זה אפשרי, איך עושים זאת?
לציין שאין לי כל קשר לבעלי ואין סיכוי שהוא יסכים להסדר כזה. האם נכון לתת לו לפתוח תיק בהוצל"פ כנגד אחי ואני במקביל אבקש לעקל את הכסף לטובת התיק שלי כמזונות.
תעזרו לי בבקשה!
לציין שלבעלי אין חשבון בנק, כסף, רכוש או רכב שעל שמו - יש לו הכל, אבל כלום לא על שמו.
יום טוב
רחל
תגישי בקשה לעקל את הכספים בהם זכה גרושך כנגד אחיך ואשר כרגע מוחזקים אצל אחיך בתיק המזונות ולאחר שינתן העיקול ברישום תגישי בקשה למימוש הכספים ואחיך יהיה מחויב להעביר כספים אלה לתיק המזונות.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל ופשיטות רגל.
פרטי המשרד נמצאים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
ראשית, תודה!
מבינה שמדובר בבקשה לעיקול כספים או זכות אצל צד ג'?
להבהיר שלאחי אין כרגע את הסכום בכדי לבצע את המהלך הזה, זאת גם מיכוון שהוא נתן לי בהלוואה סכום לא מבוטל ואני אמורה להחזיר לו - איך אפשר לבצע את הקיזוז ללא העברה פיזית של הכסף כפי שהצעת?
תודה רבה
רחל
את יכולה בשלב ראשון להגיש בקשה לעיקול ברישום בלבד ורק לאחר שתגיע לאיזון הכספי הדרוש תגישי בקשה למימוש כספים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר