שלום
אני גר בח"ול ותושב ישראלי לפניי כארבעה חודשים מכרתי את הרכב שלי לאחותי בארץ והיא התחייבה לשלם את הכסף תוך 4 חודשים מה שקרה הוא היא החליטה שהיא לא משלמת את כל הסכום רק חצי ממנו כשפניתי אליה בדרישה לשאר הסכום היא טענה שתיקנה כמה תקלות ברכב ולא עידכנה אותי וטענה שהיא לא חייבת לי כלום יותר אני כמובן התעקשתי על תשלום. השאלה שלי היא האם אני יעול להגיש תביעה בתביעות קטנות מבלי להגיע לארץ ואם אימיילים ממנה שבהם יש ראיות ממנה על ביצוע ההתחיבות על ההעסקה קבילים בבית משפט תודה.
באופן עקרוני לא מאחר ואתה נדרש להופיע לדיון. יחד עם זאת אתה יכול להגיש בקשה בה את תבקש אישור מיוחד מבית המשפט שצד שלישי יטען את טענותיך במקומך, למרות שמדובר בפתרון לא מוצלח במיוחד מאחר ואתה היית צד למחלוקת ובית המשפט ירצה לשאול אותך שאלות בעניין במעמד הדיון, כך שהייתי ממליץ לך להגיש תביעתך רק עם שובך לישראל, ובתנאי שלא תחלוף תקופת ההתיישנות (7 שנים).
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
אם אימיילים ממנה שבהם יש ראיות על ביצוע ההתחיבות על ההעסקה קבילים בבית משפט תודה. מאחר שהעסקה נרשמה בע"פ
תגיד אתה לא מתבייש?
בן משפחה שנותן הלואה צריך לקחת בחשבון שאולי לא יקבל אותה בחזרה והיא תהפך לצדקה
אחותך היא לא אדם זר!
שלמה אני מרחם עליך בגלל ועל התמימות שלך אתה לא מבין מה כסף עושה לאנשים משפחות הופכות לזרים אתה היית עושה אותו דבר אם אחותך היתה מספרת לך שיש לה הרבה כסף אבל חוב שהיא חייבת לך היא לא מוכנה להחזיר. תלעס לפני שאתה בולע
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר