בס"ד שלום רב.
האם רישום בטאבו על בעלות של מבנה ומקרקעין עקב הפקעה שטרם שולם עבורה נחשב להוצאת דיבה?
יש לציין שפורסם סעיף 5 ו-7 לאחר 3 שנים פורסם סעיף 19.
נתבקש לתאם מועד מסירת החזקה אך עקב אי תשלום הפיצוי.
היה סירוב למסירת החזקה מצד הבעלים.
תודה רבה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 055-4533146
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
