שלום,
אני גרה בבניין מגורים, בקומה ה7, בו ישנה רק מעלית אחת.
יצאתי מהבית עם התינוק שלי, בן 5 חודשים, על מנת לאסוף את שני ילדיי הקטנים מהגנים. כשיצאתי ראיתי שהמעלית לא תקינה. כתבתי על כך בקבוצת הוואסטאפ של הבניין וישר התחלתי לנסות לחפש פיתרון כי בלתי אפשרי לרדת ולעלות 7 קומות עם עגלה ותינוק, וגם בידיים מבחינתי זו סכנה. בסופו של דבר אחד השכנים שמר על התינוק שלי ואני ירדתי לאסוף את ילדיי. בחזור ראיתי שרשמו בקבוצה שניסו להזמין טכנאי אך לא היה מענה, ואני ציינתי כי לאחרונה יש בעיות רבות במעלית וזה לאחר שכיביכול עשו בדיקה מקיפה ושזה לא תקין. לאחר מכן ראש הוועד רשם בקבוצה הודעה בה הזכיר שכל דייר יכול להזמין טכנאי עד השעה 16:45 כי לאחר מכן השירות עולה כסף, ושהוא הזמין טכנאי בשעה 17:00 איך שנודע לו על התקלה והיה צריך להוציא 500 שח מכספי הוועד והוסיף שאם: "בתאל מדירה 25 הייתה מזמינה טכנאי איך שראתה את התקלה, היינו יכולים לחסוך 500 שם..."
למען הסר ספק, אני בתאל.
עניתי לו שהייתי עסוקה בלמצוא מי יכול לשמור על התינוק שלי כדי שאוכל להוציא את ילדיי מהגן.
האם יש כאן עילה לתביעה על רקע "שיימינג"? אם כן מה הסיכוי לזכות בתביעה כזו ומה גובה הפיצוי שניתן לקבל? תודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר