שלום,
אני מתנהלת מול הגרוש מספר שנים מול הוצאה לפועל עבור מזונות והוצאות שוטפות, לאחרונה בבקשות שהחייב מגיש הוא מטיח בפניי האשמות חסרות כל ביסוס כמו למשל שאני 3 שנים הונתי אותו ורימיתי את הרשויות והוצאתי סיוע בשכ״ד במרמה, ושאני מטעה את מערכת הוצאה לפועל, ובגלל שלאחרונה ״עלו בו חשדות״ אז הוא מבקש מהרשם לבדוק את העניין , שמיותר לציין שזה שקר וכזב ורדיפה אחרי חיי (הוא גם שכר אדם לעקוב אחרי כי לבדוק עם אני עדין שוכרת דירה ) אני באמת מרגישה לא בנוח עם כל האשמות הללו ומרגישה רדופה מצידו,
ובנוסף במכתב אחר שהגיש למערכת כתב שאני עושה ״ניכוי הורי״ ובגללי הוא לא רואה את הילדה , שזה הכי פגע בי כי לא מספיק שזה שקר הוא עצמו נעלם ולא יצר קשר .
כל המכתבים האשמות חסרות בסיס וזה שכל פעם אני צריכה להגיב כי אני רוצה לטהר את שמי אל מול הרשמת ולהראות את המציאות כמו שהיא כהוויתה מוציאה ממני המון אנרגיה וזמן שאני יכולה להשקיע במקום אחר (כאם חד הורית)
זה בגדול יש עוד מקרים כאלו ואחרים ואת רובם אני יכולה להוכיח, ולסיכום אני רוצה לדעת האם יש עילה להגשת תביעת לשון רעה/הוצאת דיבה במקרה שלי ?
המקרים הללו מסיבים לי בזבוז זמן/משאבים/אנרגיה/פגיעה בי כאדם/פגיעה ברגשותיי וכולי
תודה רבה (:
ראשית צר לי על מסע ההכפשות שאת עוברת.
כלל לשון הרע בכתבי טענות מוגנות מתביעת לשון הרע.
את רושמת שיש מקרים כאלו ואחרים שאת יכולה להוכיח, צריך לבחון את המקרה והנסיבות, מה שנאמר ובפני מי נאמר על מנת לתת תשובה ברורה. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר