שלום,
אם קניתי מוצר שהתגלה כפגום, האם מותר לי לכתוב לעסק שאם לא יחזירו לי את הכסף אכתוב חוות דעת עליהם (כמובן צמוד לעובדות בלי הגזמות וכו') במקומות שונים ברשת (כמו פייסבוק, גוגל, אינסטגרם וכדומה) או שזה נחשב איום אסור ואסור לי לכתוב את זה לעסק?
למשל, אם קניתי משלוח של פרחים והגיעו פרחים נבולים. ושלחתי הודעה לעסק עם תמונה והם טוענים שזה מספיק טוב או שזה אשמתי כי לא השקיתי אותם או איזה משהו לא נכון אחר, האם מותר לי לכתוב חזרה שאו שיזכו אותי או שאפרסם את כל מה שקרה בגוגל, פייסבוק, קבוצות צרכנות ועוד או שזה אסור?
תודה רבה
מותר לכתוב ביקורת צרכנית יש להשים לב להיצמד לעובדות, שפונים לבעל העסק אפשר לרשום שתפעל על פי החוק.
אני תמיד ממליץ להימנע מפרסומים.
קח בחשבון שתמיד וגם אם אתה צודק בעל העסק יוכל להגיש תביעה.
יש הגנות בחוק לביקורת צרכנית
מומלץ לקבוע פגישת יעוץ עם עו"ד העוסק בתחום
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
אז מותר לי להתריע בפני בעל העסק שאם לא יזכה אותי אכתוב חוות דעת במקומות שונים באינטרנט על החוויה שלי? אין בזה בעיה של איום או בעיה אחרת? גם - לא הבנתי למה כתבת שאתה ממליץ להמנע מפרסומים, למה שלא אזהיר אחרים מעסק רמאי? תודה רבה
הפורום אינו מתאים לייעוץ פרטני
מציע לך להיפגש עם עו"ד המתמחה בלשון הרע
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר