שלום רב
פניתי לחברת הועד בבניין לגבי תשלום על תיקון מעלית וציינתי כי אני אשלם לפי החוק ולא כפי שהועד קבע (הנושא נבדק ואושר ע"י עורך דין בתחום). ובאותה ההודעה ביקשתי להכין חשבונית כנגד התשלום. התגובה שלה היתה פרסום ההודעה שלי בקבוצה של הבניין בטענה שאני לא משלמת כמו כולם ובכך הפנתה את כל הדיירים נגדי. בהמשך הגיבו דיירים נוספים והתווכחו איתי על גובה התשלום. בנוסף היא פרסמה בקבוצה הודעה שכביכול יש לי חוב ישן מועד הקודם כאשר בפועל אני מחזיקה במכתב מועד הקודם על כך שאין שום חוב. האם זה נחשב להוצאת דיבה או הלבנת פנים ברבים? אם כן איך תובעים?
המקרה הנ"ל צריך יעוץ פרטני בפני עו"ד
שם יסבירו לך איך תובעים ומה תהליך המשפטי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
תודה רבה על המענה המהיר.
אני חושבת שלא הייתי ברורה וכנראה לא הבנת אותי נכון. יש לנו שני דיירים בועד בית. אין חברת ניהול. אחד מהדיירים בועד פירסם את ההודעות הפרטיות לגבי התשלום כםי שפירטטי בהודעה מקורית. האם זאת עילה לתביעה?
על מנת לתת לך מענה מדויק, האם זה עילה לתביעה?צריך להבין את המקרה והנסיבות ואת ההיסטוריה בבניין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר