שלום לכם ב17 במאי הגעתי לשירות פלאפון ביד אליהו לתקן את המכשיר שברשותי. ניסו לשכנע אותי להחליף מסלול יש לי 3 מכשירים. ואמרו לישאני מקבלת 2 מכשירים בחינם. כשאמרתי להם שיש לי דיבורית באוטו והמכשיר החדש לא יתאים לדיבורית אמרו לי שדיבורית חדשה עולה מעט וזהב כדאי. שאלתי כמה עולה? הפקידה אמרה שלא יודעת. אמרתי לה שאלך לה תקנות שנמצאות ממש בקרבת מקום ואשאל כמה עולה דיבורית לטלפון החדש שהציעו לי. החיר היה 613 שקלים החלטתי לא להחליף א5ת המכשירים ומייד חזרתי אליהם לבטל את העיסקה ולהחזיר המכשירים החדשים. הפקיד בעמדה שליד עמדתה של הבחורה עמדה 21 אמר ליל טיוב אני מחזיר לך את הקו הישן אמרתי לו טוב כך ךאת 2 המכשירים החדשים אין לי כל צורך בהן ותשובתו הייתה זה בחינם תני אותם במתנה לנכדים או לכל מי שאת רוצה. היום הלכתי בבוקר למגה להחליף לקו של יו ולאחר בירור התברר שחייבו אותי ב1.800 שקלים עבור המכשירים בתשלומים ל3 שנים. למה רימו אותי? האם מותר להם לעשות זאת? כרגע אני בהתכתבות עם מנהל פלאפון ואם לא יוחזר לי הכסף אפנה לתביעות קטנות. וזאת לא הפעם הראשונה שמרמים אותי. לפני מספר שנים שהחלפתי למכשיר הנוכחי אמרו לי קחי גם את המכשירים הישנים בלאו הכי זה בחינם ואז התברר שחכל חודש מחייבים אותי על ביטוח שאינו בשימוש כלל.(השתמשתי בהם כשעון מעורר. למי עלי עוד לפנות? מבקשת מאד ייעוץ תוחדה ויום טוב
ערב טוב,
מקווה שההתכתבות שלך והטרוניה תתקבל בחברה ולא תיפול על אזנים ערלות.
בכל מקרה באפשרותך להגיש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות ואף להגיש תלונה כנגד החברה אצל המפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר