הגעתי לחנות מוצרי חשמל לפניי כשבועיים במטרה לקנות מזגן המוכרת שאלה אותי מה גודל הסלון והיא הציעה לי מזגן של 2 וחצי כוח סוס אבל המחיר היה לי כבד אז התעניינתי במזגן 2 כוח סוס ולא יודעת איך היא הצליחה לסובב אותי והציעה לי לקחת במקום 2 מאווררים שהם מצנמים ואמרה זה יקרר לך ממש את הסלון בחנות היה כזה מאוורר שהיה מתחת למזגן שדלק גם והיה נראה שהוא באמת מקרר 2 המאווררים עלו לי ביחד 1500 ש"ח הגעתי הביתה בעלי ראה את המאווררים ואמר לי מזה קנית מאווררים בסכום כזה אני לא מעוניין תחזירי לחנות התקשרתי באותו רגע לחנות וכבר לא היה מענה כי זה היה יום שישי והם כבר סגרו ביום ראשון על הבוקר התקשרתי ואמרתי להם שאני מעוניינת להחזיר את המאווררים והם אמרו לי רק אם זה לא היה בשימוש אמרתי שזה לא היה בשימוש ולא הוצא בכלל מהקרטון ביום רביעי היה מי שלקח אותי עם המאווררים לחנות הגעתי והיו הרבה אנשים בחנות וביקשתי מהם לבטל את העיסקה אחת העובדות שם פתחה את הקרטונים והוציאה את המאווררים לבדיקה ואמרה שהמוצר לא היה בשימוש ואז אמרתי לה שאני רוצה את כספי בחזרה ואז קמה העובדת או בעלת החנות לא יודעת בדיוק מיהי והוציאה את המאווררים שוב מהקרטון ואז העובדת אמרה לה אני כבר בדקתי אני פתחתי את האריזה זה לא היה בשימוש ואז השניה שבדקה אמרה אחד לא היה בשימוש ואחד כן אני עמדתי על שלי שזה לא היה בשימוש והיא התחילה להתווכח איתי ופרצה מהומה בחנות ואז היא אמרה תקחי מזגן במקום כאילו מה אם אני לוקחת מוצר אחר אז זה בסדר ואם לא אז זה לא בסדר בקיצור אחרי ויכוחים הגענו להחלטה שאני קונה מזגן 2 כוח סוס ואז הוספתי עוד 4 צ'קים ותשלום אחד באשראי העיסקה התבצעה בערב והגעתי הביתה ובעלי שמע את המחיר שהוא 3500 ש"ח ואמר לי זה ממש יקר בואי נעשה סיבוב ונראה מה המחירים באמת ומסתבר שאותו מזגן שרכשתי שהיא אמרה לי שזה דגם חדש זה לא חדש זה דגם ישן והמחיר שלו בחוץ נע בין 2500 ל2800 אז למחרת בבוקר התקשרתי וביקשתי לבטל את העיסקה והם אמרו לי שהם העבירו את הבקשה שלי ותוך 48שעות יצרו איתי קשר מהשרות לקוחות עברו יותר התקשרתי למספר של השרות לקוחות וכל הזמן תפוס אפילו לא בשעות הפעילות שלהם התקשרתי שוב לחנות ואמרתי שאף אחד לא חזר אליי הם אמרו אל תדאגי יצרו איתך קשר עברו עוד יומיים ואז התקשרתי לסניף אחר שלהם וענה לי בחור שהוא מטפל בזה והוא אמר לי שאני צריכה לשלם על ביטול העיסקה 650 ש"ח אמרתי לו שזה לא אמור להיות ככה שאני אמורה לשלם 100 ש"ח או 5 אחוז והוא אמר שכל ביטול צ'ק עולה לו 35 ש"ח ועל העיסקה השניה עוד תוספת של צ'קים דחןיים וזה הסכום שיוצא אני לא מבינה למה אני אמורה לשלם סכום כזה ולא קיבלתי שום מוצר והבנתי שאם אני מבטלת את העיסקה תוך 24 שעות אמורים להחזיר לי את כל הכסף מה עליי לעשות אשמח לתשובה מהירה וסליחה על המגילה תודה
שלום רב,
בנסיבות המתוארות עליך לפנות אל החנות ולדרוש את ביטול העסקה בהתאם לתקנות החדשות.
אגב יש לך 14 ימים להתחרט ולבקש את ביטול העסקה ולא 24 שעות.
תוכלי לפנות בתלונה גם אל המועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
ביקשתי יום למחרת ביטול עסקה הם אמרו שהם מטפלים בזה אבל הם רוצים לגבות ממני 650 ש"ח על הביטול בגלל שהעסקה הייתה ב9 צ'קים וחלק באשראי הצ'ק הראשון אמור לרדת ביום שלישי והם לא רוצים להחזיר לי את הצ'קים עד שישולם 650 ש"ח של הביטול מה עליי לעשות?
היום בבוקר מתקשר אליי מתקין של המזגן ושואל אותי לאן להגיע אמרתי לו שהעסקה בוטלה ואני לא מבינה על מה הוא מדבר בכלל התקשרתי לחנות ואמרו לי על מה את מדברת לא ביטלת שום עסקה אמרתי להם שביטלתי יום למחרת הקניה ואמרתם לי שאתם מטפלים בזה אז היא אמרה לי שהם לא קשורים לביטולים שיש שרות לקוחות אמרתי לה שהטלפון שם לא פעיל בכלל ואף אחד לא חזר אליי חוץ מזה הם אמרו לי שיצרו איתי קשר לאחר 48 שעות ולא יצרו קשר בכלל חוץ ממי שאני הצלחתי לדבר איתו ששייך בכלל לסניף אחר ועוד ברוב חוצפה היא אומרת לי את תשלמי כנס על זה ששלחנו לך מתקין על מה היא מדברת בכלל אני ביטלתי אז למה הם הוציאו מתקין אני לא מבינה לאן אני צריכה לפנות ביום רביעי יהיו 14 יום לקניה והצ'ק אמור לרדת לדעתי הם גןררים את זה שיעברו 14 יום ואז לא אוכל לבטל את העסקה אודה לכם אם תגידו לי לאן לפנות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר