שלום,
אני וחבר שלי גרים בדירה משותפת. בתאריך 23/07 ביצענו הזמנה של בלון גז ונאמר שיש לחכות 10 ימים, כמו כן שיש להמצא מישהו בבית בין השעות שמונה בבוקר לשתיים בצהריים. הקפדנו מדי יום על המצאות מישהו בבית - ועדיין לא היה מענה, שום מתקין לא הגיע, שום פתק לא התקבל, לא טלפון או הודעה.
נכון להיות אנחנו כבר מעל לשבועיים ללא גז. אני אישית נמצאת כבר ביום השלישי של רדיפות אחריהם -אחרי 8-9 פניות למרכז השירות בימים האחרונים (בשלושתם נאמר לי שיחזרו אליי, מה שהסתבר כנראה כשקר כדי "לנפנף" לקוחות).
שירות הלקוחות שלהם טוען (ואני מאוד בספק שכך היה) שבמהלך עשרת הימים האלו הגיע נציג , ראה שאין אף אחד בבית והלך. ללא השארת פתק, הודעה, או סימן. לאחר מכן הם *ביטלו את הזמנת בלון הגז שלנו* על דעת עצמם (!!), ללא התראה - ללא ידיעתנו. ואנחנו חיכינו... לאחר עוגמת נפש אדירה מול מרכז השירות, פנתה אליי סוף סוף אתמול בחורה שהזדהתה כנציגת הסניף המספק והתחייבה בפניי שמחר (יום שני) בין 8 ל14 יגיע מתקין.
ביטלתי יום עבודה והמתנתי - ושוב, המתקין לא הגיע. בשיחה אליהם הם טוענים שהוא טילפן מספר פעמים למספר האישי שלי ולא עניתי - שקר וכזב.
אנחנו כבר אובדי עצות, בקרוב כבר 3 שבועות בלי גז. הם משקרים לנו ללא הפסקה, זורקים אותנו מנציג לנציג, ואנו כבר לא יודעים מה לעשות - ה"פתרון" היחיד שחברת פזגז הציגה בפנינו הוא לשלם תוספת על "הזמנה מיוחדת" שתגיע בימים הקרובים, או להמתין עד לאמצע החודש להתקנת הבלון (מה שהופך במצטבר לחודש כמעט ללא גז בדירה). כלומר - אם לא נשלם להם אקסטרה, לא תיפתר הבעיה.
בניין הדירות שלנו בחוזה עם פזגז כך שלעבור חברה איננה אופציה, אני מניחה שהם יודעים זאת שאנו חסרי ברירה ומנצלים את זה.
אנחנו אובדי עצות לחלוטין, ומיואשים מהעניין.
האם ניתן לתבוע את החברה הזו, על עוגמת הנפש, ימי עבודה שהוחמצו בגללם, על שקרים והטעיית הצרכן?
תודה.
ערב טוב,
ממליצה להגיש תלונה כנגד החברה במועצה הישראלית לצרכנות בנוסף לפנות בכתב אל החברהולהלין על ההתנהלות החמורה והכזבים שלא בא זכרם במציאות.
בד בבד כנסו אסיפת דיירים הביעו בפניהם את אישביעות הרצון מהחברה ואולי תצליחו לשכנע במעבר לחברה אחרת,הגיעו עם הצעות מחברות תחרות אטרקטיביות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר