שלום רב,
לפני כשלושה שבועות מסרתי לניקוי יבש (לראשונה בחיי) ארבעה פריטים ביניהם שמלת כלה. השמלה מעוטרת בחרוזים.
נאמר לי כי יחזרו אלי לגבי המחיר של ניקוי השמלה.(לא חזרו אלי).
כשבוע לאחר המסירה, התקשרתי לחנות ואמרו לי כי מחיר הניקוי הינו 200 ש"ח. הסכמתי.
שוב מסרו כי יצרו עמי קשר ברגע שהשמלה תהיה מוכנה. לא יצרו קשר.
ביוזמתי (פעם שלישית) הגעתי, שבועיים לאחר שהסכמתי כי יבצעו את הניקוי, לבדוק מה מצבה של השמלה, ולתדהמתי הרבה השמלה הרוסה.הסרט עם החרוזים המעטר את השמלה נהרס והחרוזים נפרמו..
אף אחד לא יידע אותי, כי עלולה להיות בעיה מעין זו.
הבחור בחנות טען, כי הוא ודאי אמר לי שעלולה להווצר בעיה כזו, אך אני מנגד אמרתי, שדובר רק על עניין המחיר ולא, חלילה, על נזק עתידי לשמלה.
מיותר לציין, ששילמתי עבור כל ארבעת הפריטים (כולל השמלה)סך של 270 ש"ח. ממש ממש התאכזבתי מלקבל את השמלה בצורה זו. (מודה שאפילו בכיתי בחנות מרוב תדהמה).
בדין ודברים שהיו לי עם המוכר, לאחר שראיתי את השמלה, הוא אמר להגנתו כי מדובר במכונות חמות שמכבסות, ולכן הם מתריעים מראש על בעיות שעלולות להווצר מפריטים כגון פייטים וחרוזים על בגדים. דבר שלא הובא לידיעתי כלל, כשמסרתי את השמלה.
מעולם לא נתתי בגדים לניקוי יבש, אין לי מושג איך זה עובד, ולו היו מחתימים אותי על איזה שהוא טופס, כי אכן, עלול להווצר נזק כלשהוא, לא הייתי באה בטענות לאף אחד. אלא לוקחת על עצמי את האחריות לנזק.
שאלתי היא, האם יש כאן עילה לתביעה?
ברצוני לפנות גם לאמון הציבור.
כרגע, מבחינתי השמלה הרוסה. מה עלי לעשות?
שלום לילך
בהחלט מקומם.
ביכולתך אכן לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות אולם נראה כי תהא לך בעיה להוכיח את צדקתך מאחר וקיימת מילתך אל מול מילתו של המוכר. משכך, המלצתי הינה כי תפני במכתב בדואר רשום אל החנות ודרשי לקבל פיצוי מאחר והבעיות לא הובאו לידיעתך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר