בתאריך 6.6 ההיתי בחברת אלדן רכבים והוצג בפני רכב שנמצא בסניף אחר שלהם ,באותו יום סגרנו מול הנציג הסכם בו הרכב יגיע לסניף בהתחייבות של 2000 מצדנו, אני ובעלי אישרנו זאת ,הרכב הגיע לאחר מספר ימים וכשראינו אותו הצגנו לנציג בעיות שיש לרכב בפח(צבע) תיקונים שצריך לבצע בטמבון ,הרכב עבר מבחינה מכנית בדיקה שלנו במוסף מורשה .לאחר מספר ימים חזר אלינו נציג ונאמר לנו שהרכב טופל ,כבר למחרת באנו וראינו שלא כל הרכב טופל וביקשנו שוב שיסדרו לנו אותו ,יום למחרת חזר אלינו הנציג ואמר שהכל טופל, החלטנו לבוא יום למחרת ולסגור את העסקה ,כשהגנו ראינו שוב שלא נעשה דבר ברכב ,ככשאלנו את הנציג שטיפל בנו הוא אמר שאין בעיה ויוציא לנו בימים הקרובים שובר לתיקון הרכב ושלא נדאג כלל,באותו יום (טעות שלנו) החלטנו לקחת את הרכב תוך כך שסמכנו על הנציג שהכן ייתן לנו שובר לתיקון וכי הוא צילם בנייד את הבעיות שיש לרכב. את הרכב לקחנו בתאריך 27.6 ומאותו יום ועד היום אנו רודפים אחרי אלדן לשם קבלת שובר לסידור, אתמול בתאריך 14.8 בעלי החליט ללכת לאלדן על מנת לדעת למה הנושא לא מטופל ,שם נאמר לו ע"י הנציג הטכני שהוא יראה את התמונות של הנציג שצילם , היום הוא ייצר קשר וטען שזה שהתמונות שהנציג צילם לא תואם לבעיה, והעבירו אותנו לשירות לקוחות שימשיכו לטפל בנו ,אני ובעלי מעוניינים לדעת מבחינה משפטית איך לפעול נגד החברה כי כבר נמאס לנו מהטירטור ומהיחס המזלזל שמבחינתם כבר קיבלו את הכסף של הרכב שלינו ולא מעניין אותם שום דבר , אני רוצה להגיש תביעה נגדם וברצוני לדעת האם יש לי עילה נגדם +אם כן האם ישנו עו"ד שיוכל לטפל לי בבעיה .
שלום איילה,
צר לי לקרוא את תחושותיך כפי שהן מתוארות בהודעתך,
חשוב לי לבדוק את המקרה מקרוב, לברר פרטים נוספים ולקדם מענה ופתרון לשביעות רצונך.
על מנת לתקן את חווית השירות שנוצרה ושתקבלי את השירות והמענה הטוב ביותר אשמח שתשלחי לי את פרטי ההתקשרות שלך לכתובת המייל - meitalta@eldan.co.il
המשך יום נעים,
מיטל מאלדן
שלום רב,
שמחה ומברכת על תגובת החברה והצעת הנציגה לקבל מידע מפורט. אודה על קבלת עדכון בדבר התייחסות החברה לטענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר