ב14/08 הזמנו את שירותיהם של פנטסטיק פוליש לביתנו לפני כניסה לבית
מדובר בשכונה חדשה מטעם קבלן והיה צורך בשירות פוליש וניקיון לרצפות ולחלונות
1 קיבלנו הצעת מחיר טלפונית ע"ס 1400 ש"ח
2. לכשהגיע בעל המקצוע הסביר שצריך להוסיף עוד כסף לטובת ניקיון איכותי , היות והיינו בלחץ של זמן המשכנו איתו והוא גבה בסופו של דבר 2800 ש"ח
3. בסופו של דבר יתגלה הסכום הנ"ל מופרך וגניבה לאור יום היות ושאר המשפחות בשכונה נהנו מפוליש איכותי ב 1400 ש"ח ...
4. יום לאחר ביצוע העבודה הגענו לבית לראות מה עשו וחשכו עיננו !!! גילינו שבעל המקצוע עשה נזקים חמורים בבית
5. לאורך כל הפאנל ישנם סימנים ועל הקירות לצד החלונות הקיר והסיד ניזוקו לגמרי בגלל רטיבות , דבר הניכר גם בתקרה של אותם חדרים
עוד באותו היום ביררנו מה העלות הכוללת של הנזקים שהגיעו לכ 3500 ש"ח!!!
6. מאז אני מנסה ללא הצלחה לשוחח ולהגיע לפתרון עם בעל העסק
7. כל שיחה מסתיים לצערי בקללות , איומים, הטחות מצד בעל העסק שאני מנסה להפיל עליו תקלות של הקבלן .בחוצפתו הציע בני מי שביצע את העבודה שהוא יבוא לתקן את הנזקים ובטח הם בעלות של 100 או 2000 ש"ח (כאילו אתן לרמאי הזה להיכנס שוב לביתי )..
8. לצערי אין לי עם מי לדבר ואני מנסה את מזלי בכל הערוצים לאור האטימות והשירות המזעזע שאני מקבל מבעל עסק זה - נזקים של 3500 ש"ח + עלות מופקעת מלכתחילה של עבודה שרימה אותי מההתחלה
9. את הכסף הוא כבר פרע בצ'ק במלואו שאגב קיבל בשחור (ביקש לרשום אותו על שם פרטי ולא על העסק )אחרת כבר מזמן הייתי מבטלת את הצקים ....
כאן הטעות כולה שלנו - להבא לא אעשה זאת עם אף בעל עסק !!!
מה עושים ?
איך פונים לתביעות קטנות ?
אצל מי אפשר להתלונן על בעל העסק הזה ?
אנא עזרו לי
תודה
רוית
ערב טוב,
ניתן לפנות לאחד מסניפי שי"ל (=שירות יעוץ לאזרח) ולקבל סיוע בניסוח כתב תביעה כנגד החברה.
ניתן להיכנס לאתר בתי המשפט באינטרנט ולהדפיס טופס תביעה קטנה ולהשלים את הפרטים. חשוב לתמוך את התביעה בתמונות ובחוו"ד של בעל מקצוע אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר