שלום,
רכשתי מוצר מאיקאה לפני כחודש, במהלך ההרכבה גיליתי כי אחד החלקים חסר. יום למחרת התקשרתי לשירות לקוחות והם אמרו לי להגיע עם המוצר לחנות. הסברתי להם שאין לי רכב לכן לא אוכל להגיע מהרצליה לנתניה בתחבורה ציבורית והם המשיכו להתעקש שאגיע לחנות. ביקשתי לדבר עם אחראי והנציגה סירבה להעביר אותי לאחראי. היא ביקשה שאשלח אליה תמונות, אחכה 24 שעות, יחזרו אליי לאימות פרטים, אחכה עוד 24 שעות ואז הם יתקשרו אליי עם פתרון. אמרתי לה שזה לא מקובל, אחרי כמה שיחות (וסירובים לתת לי לדבר עם מנהלת) הם הסכימו "לפנים משורת הדין" לשלוח לי את החלק בדואר, חיכיתי חמישה ימים ולהפתעתי שלחו לי את החלק הלא נכון. שוב טלפונים, שוב המתנה, שוב מסרבים לתת לי לדבר עם אחראי. אחרי שאמרתי להם שאתבע אותם הם הסכימו שמנהלת תחזור אליי יום אחרי. המנהלת שוב ביקשה ממני להגיע לחנות ושוב הייתי צריכה להסביר לה שלהגיע עם מיטה בתחבורה ציבורית זה בלתי אפשרי. בסופו של דבר היא הסכימה לשלוח לי את החלק שוב בדואר. שוב המתנה והפעם הגיע החלק הנכון.
לקח להם 3 שבועות והמון טרטורים שלי כדי לשלוח לי את החלק, כשאני בינתיים ישנה על הרצפה בחדר אחר (המיטה הייתה מפורקת לחלקים ותפסה את כל החדר). זה ממש מקומם, בעיקר כשהפאשלה היא שלהם- הם שכחו לשים את החלק במארז.
האם אני יכולה לתבוע? על עוגמת הנפש, הטרטורים והיחס המשפיל ועל הסירוב לתת לי לדבר עם מנהל (עד שאיימתי בתביעה)?
שלום רב,
לא יותר פשוט להגיע פיסית לחנות ולקבל באופן אישי את החלק החסר? ניכר שההטרטרות המתוארת קשה ומכבידה הרבה יותר...
לאחר מכן פני בכתב אל שירות הלקוחת תתארי את השתלשלות העניינים ודרשי פיצוי בגין אובדן הנאה ועוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר