קניתי ב09 09 דרך האינט' מחברת 123bid מיטת קומותיים לילדים אך הגדלים לא תאמו ורציתי לבטל פרשתי לפני הביטול את הסכום ב8 תשלומים של 480 כל אחד בחברת ישראכרט,
תהליך הביטול היה ארוך ומייגע אך לבסוף קיבלתי אישור מהחברה לאחר כחודשיים שהנני מחוייב בכרטיסי ללא שקיבלתי מאומה! שהנני מזוכה ואפי' חברת האשראי אמרה שמופיע אצלהם הזיכוי , אמנם אצלי במחשב לא הצלחתי לראות אבל הם אמרו בפירוש שאצלהם זה קיים ואני אראה זאת רק בעתיד.. על כל פנים חודש שעבר אני רואה שישרא' שוב מחייבים אותי ונזעקתי מדוע הריי אתם בעצמכם אמרתם שזוכתיי וכעת בדקתי ובאמת הזיכוי גם על העבר בוטל ולא קיים.
והם תירצו זאת בזה שהזיכוי שהחברה שלחה להם הוא בעצם לא היה טוב לכן חוייבתי מחדש! ואפילו אני רואה שורה חדשה של מס' עסקה בישרא' לאחר מרירות וויכוחים הצלחתי לעצור את התשלומים להבא, והם לא יגבו ממני עקב זה שלא קיבלתי את הסחורה אך השאלה היא מה לגביי העבר האם יש להם זכות לגבותת ממני את ה2000 שקל שהם בעצמם הודו לי שזוכתי עליהם איך הם יכולים לפתוח עסקה חדשה /ישנה ללא רשותי. בכל מקרה תגובתם הייתה שכך הוא החוק שהם לא מזכים רטרואקטיבית אלא רק מכאן ולהבא.
אבל פה זה שונה משום שבשלב מסוים כן היה ביטול עסקה וזה מופיע בפירוט ביטול וישר תיקון נשמח לתשובתך ממורמרים וזקוקים לכסף נואשות.
לילה טוב,
הסיפור שלך מעט מסורבל ואני מתקשה להבין את השורה התחתונה למעט העובדה שהינך זקוק לכסף....
יש לפנות לחברת האשראי ולבדוק בהסכם עימה כיצד נעשה הזיכוי.
לרוב הזיכוי הינו זהה לאופן שבה בוצעה העסקה היינו אם שילמת בתשלומים כך לאחר ביטול העסקה יופיע בחשבון חיוב ומנגד זיכוי.
פנה בכתב אל חברת האשראי ואל חברת הרהיטים ובקש תשובה לחיוב השני ודרוש פיצוי לאור עוגמת הנפש והעדר 2,000 ש"ח מהחשבון שנגבו שלא כדין (אם הבנתי את העניין נכון).
אם לא נגרם לך נזק ישיר וחשבונך מזוכה אני חוששת שאין לך עילת תביעה מוצקה אם בכלל.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
סליחה זה היה מבולבל מעצביי.
א.את החברה של הרהיטים אני לא מצליח להשיג המספרי טלפון מנותקים.
ב. חברת האשראי ביטלה את הזיכוי בתואנה שמשהו לא היה בסדר בו ובעצם לא זוכתי על 2000 שקלים שכבר חוייבתי.
בוקר אור,
תודה על ההבהרה. כעת אוכל ליתן תשובה טובה יותר.
מציעה לגשת לכתובת החנות ולראות במו עינייך האם הכל בסדר שם. אם כן תגיע מצויד במכתב המתאר את השתלשלות העניינים ואת דרישתך לביטול העסקה כמוסכם וקבלת כספך בחזרה (כמוסכם אם הבנתי נכון).
בד בבד עליך לפנות בכתב אל חברת האשראי ולתאר גם בפניה את השתלשלות העניינים ולבקש לבטל העסקה לאור האמור (ביטול העסקה, כשלון תמורה).
במידה ודרכך לא תצלח, ו/או שחברת הרהיטים סגרה עסקיה וחברת האשראי עומדת על סירובה, ממליצה לך לפנות לעורך דין לקבלת ייעוץ למיצוי זכויותיך שנפגעו.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר