שלום אני אקצר כי זה קצת ארוך
קניתי שידת החתלה לפני חודש וחצי והיה בה פגם שראיתי אותו כבר בחנות הבטיחו לי שימכרו לי את זה במחיר של סוג ב ויתקנו לי את השידה וכשהיא תהיה מוכנה יצרו איתי קשר נאמר לי שזה לא יקח יותר מחודש ואני גם חזרתי ובקשתי שזה לא יקח יותר מחודש כי אני צריכה ללדת
בקיצור יש לי ילד כבר בן חודש ושבוע ועדיין לא קיבלתי את השידה כל פעם שאני מתקשרת מעבירים אותי מאחד לשני אף אחד לא מוכן לקחת אחריות ובנתיים כל הבית חוגג בבלאגן והילד מחותל על המיטה היום התקשרתי לאחר שכבר התייאשתי לבטל את העיסקה ונאמר לי שאני צריכה לשלם 5 אחוז מהעיסקה על הביטול.... חצופים!!!!!!!!!!!
רציתי לדעת איך אני יכולה לתבוע את העסק איזה דרכים יש וכיצד אני עושה את זה תודה ויום טוב
שלום.
אני מציע לכתוב מכתב לחברה (בעצמך או באמצעות עו"ד) ,להציג את עמדתך את העוולה שנגרמה ולדרוש ביטול עסקה. במידה וזה לא יעזור להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בגין ביטול עסקה ופיצוי על עוגמת נפש.
במידה ואתם צריכים סיוע אתם מוזמנים לפנות אליי.
בהצלחה.
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר