שלום ב2010 עברתי מפלאפון לסלקום והתנתקתי מהם בעפ בפלאפון גם פקס שלחתי לניתוק קיבלתי אישור עזבתי ראיתי זאת כסגור. לפני שבוע אני מגלה שבמשך שנתיים חייבו אותי על מכשיר שלא בשימוש לא שיחות נכנסות לא יוצאות שינוי תעריפים וכל זה בנוסף לא שלחו חשבוניות במקרה גיליתי זאת כי לפני חודש חזרתי לפלאפון ורציתי לבדוק את החשבון ,...הייתי בהלם. אני עדיין התקשרתי אליהם מיד בבוקר אמרתי להם לזכות אותי לאלתר ואז היא טוענת שאני אשמה שלא הודעתי כשראיתי את החיוב . הסברתי לה שלא ידעתי בכלל שמחייבים כי לא שלחתם חשבונית ??? איך יכול להיות דבר כזה .... היא אומרת היית צריכה לבדוק ... מה אני יבדוק אני מנותקת לא מקבלת יותר חשבונית( בטענה ששלחו והכתובת פתאום לא נכונה פחחחחחח ) בו לשיט איך אדע. ולבנק לא התקרבתי בתקופה האחרונה כי לא הייתי במצב טוב שם . היא עדיין טוענת שאני אשמה.... חחח זאת ועוד נזכרתי שבמשך השנתיים האלו התקשרו אליי לפחות 5 פעמים במטרה לחזור להיות לקוחה שלהם??????? אני לא מאמינה לרמאות אני רוצה את כספי בחזרה מה עליי לעשות בבקשה תעזרו לי. לא יכול להיות שירמו אנשים בצורה כזאת וזה ימשך כרגיל.
שלום מירית
במידה והודעת על ניתוק גם בעל פה וגם בכתב הם בהחלט היו צריכים לכבד את בקשתיך ולא להמשיך להוריד לך כסף. נכון שאת צריכה לבדוק את חשבונותיך אך אין חוק שמורה על כך וזו לא אחריות שלך אלא אחריות החברה.
עליך לשלוח מכתב (בעצמך או באמצעות עו"ד) להסביר במכתב את הנעשה ולדרוש את כל החזר הכסף. במידה והם לא יסכימו לבקשתך - יש בהחלט מקום להגיש תביעה בבית המשפט.
את מוזמנת לפנות אליי לצורך סיוע.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר