מצורף המכתב שנשלח אשר מסביר הכל. קבלתי תגובה לא רלוונטית
חיפה 24.01.2010
לכ'
הנהלת ת.י תיאטראות 2004 בע"מ
הנדון: בקשה לשינוי נוהלים ולפיצוי על טרחה ,עוגמת נפש והוצאות.
ביום ה' - 14.01.2010 הגעתי לקומפלקס יס פלנט שבלב המפרץ בחיפה לשם רכישת כרטיס לסרט שאמור להתחיל ב 17.00- ( חייל אוניברסאלי ). הגעתי בשעה 16.48 אך היה תור לפני הקופות כי היו רק שתי קופאיות פעילות. הגעתי לקופאית בשעה 17.09 והיא סרבה למכור לי כרטיס כי הייתי הרוכש היחיד.
כשקרה לי מקרה כזה בעבר, לפני שהוקם הקומפלקס הנוכחי, פניתי להנהלת תיאטראות ישראל - בעלי אולמות הקולנוע- והם אמרו לי כי המנהל במקום טעה וכי עד רבע שעה לאחר זמן ההקרנה הרשמי חייבים למכור לי כרטיס. המנהל גם התנצל וקבלתי פיצוי סמלי..
פניתי למנהל המקומי- מר ###### אך חיכיתי כתשע דקות עד שיצא מישיבה . סרב להקרין את הסרט למרות שחזרתי על מה שאמרה לי בעבר הנהלתו ולמרות שהסברתי לו כי טרחתי מאד כדי להגיע וכי ההקרנה הבאה מאוחרת מדי.
היחס שלו לא היה מכוון לקוח אלא מתנכר,קר ודוחה- לא עניינתי אותו. טען כי אינו חייב להקרין....
מכיוון שהרגשתי ,ואני עדיין מרגיש ,מושפל, לאחר שטרחתי לעבור את כל הפקקים בדרך לבילוי מתוכנן שהסתיים במפח נפש ובעלבון , ומכיוון שבעלי הקומפלקס שהם עדיין תיאטראות ישראל לא טרחו לתדרך את עובדיהם ומנהלם המקומי בנושא ביטול הקרנה מתוכננת- הרי יכלו הקופאיות לשאול מי מחכה להקרנה של חמש מהעומדים בתור,או לתת קיצור דרך לקופה למבקשים לרכוש להקרנה שמתחילה , או לציין על שלט ליד הקופות את נוהל ביטול הקרנה , ומכיוון שלא הודרכו העובדים ביחס נאות ללקוחותיהם, אני מבקש פיצוי הולם ומבקש כי תתדרכו את העובדים ובייחוד את מר דני בוחבוט ביחס נאות ללקוח, בטיפול נאות בתלונה מוצדקת ( אמפתיה!!!!!!) ותאמצו את שהצעתי על מנת שלא יחוו אחרים עגמת נפש ותסכול כפי שחשתי אני באותו יום.
מצפה לתשובה מהירה
בוקר טוב,
אני מבינה שהתשובה שקיבלת אינה מספקת אותך.
באפשרותך לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות פיצוי בגין עוגמת נפש לאור השתלשלות העניינים כפי שתארת בפניי וליתן דגש על המאמץ שעשית בכדי להגיע במועד לקולנוע ואף לציין את העניין שמדיניות אי הקרנה אינה גלויה לעין ועומדת בניגוד להוראות ההנהלה כדבריך.
איני יודעת לומר בוודאות מה הסיכוי של תביעה שכזו אך אני בטוחה שאם טרם הגשת תביעה תשלח מכתב אזהרה טרם נקיטת הליכים להנהלה ייתכן ותוכל לקבל פיצוי והתנצלות שיפצו וישפרו ולו במעט את תחושותיך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר