צהריים טובים.
אני עשיתי עם חופשה חלומית עיסקה לפני כשנה וחצי והסוכנת מכירות הציעה לי חופשה חלומית ב״מתנה״ וכמובן שאמרתי מתנה זה טוב, שאלה אותי את מה מס׳ כרטיס האשראי ונתתי, אחרי כמה ימים התקשרה שוב נציגה והיא אמרה לי שמגיע לי עיסקה בשווי 2500 ש״ח שזה 5 חבילות שיתנו לי, כמובן שלא הייתי בריכוז והיא בילבלה אותי נורא אמרתי לה שלא תאשר!
לפני חודש או פחות קיבלתי את הדואר עם כל העיסקה וחיוב של 499 ש״ח ומיד התקשרתי לחברת האשראי אמרתי שאני לא מעוניינת ורוצה לבטל את העיסקה ושיבררו לי מה קורה שם.
יום אחרי זה התקשרתי בבוקר לחברה חופשה חלומית אמרתי לה שאני לא מעוניינת בכך ואנחנו זוג דתי ולא משתמשים בכל זה והיא פשוט לא רצתה בשום אופן לבטל לנו כלום, היא אמרה שאי אפשר לבטל ואין מה לעשות ושאני הסכמתי ויש לה הקלטות לי ושהיא לא יכולה להשמיעה לי אותם רק בבית משפט ואמרתי לה כנראה לא הבנתי מזה ושבעבר אמרתי שאנני מסכימה לכך ולא מעוניינת והיא אמרה אין מה לעשות. בסופו של דבר אחרי שעה של שיחת טלפון בעלי דיבר איתה ואמר לה שתבטל את כל מה שבהווה היה ומה שיהיה בעתיד שתבטל,
היא הסכימה וביטלה והיום היא מתקשרת אליי ואומרת לי שיש בעייה כי ביטלנו את החבילה האחרונה דרך האשראי ושזה בעייתי אז אמרתי לה תקשיבי כל החבילה אצלי בבית לא משומשת ולא נגענו שנלח לה בדואר בחזרה את כל העיסקה והיא אמרה שאי אפשר לעשות דבר כזה שהיא חייבת לחייב אותי את התשלום האחרון.
מייד העברתי אותה לבעלי והוא דיבר איתה ואמר לה שהוא לא מעוניין לשם אין לנו צורך בכך, והיא אמרה אין בעייה נפגש בבית משפט!
אני חייבת עזרה לאן אני פונה הם פשוט גנבים ולוקחים מאנשים תמימים כסף בגלל אי הבנות שזה ממש לא בסדר ופוגע מה עליינו לעשות???
שלום שני.
על פי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עיסקה) את יכולה לבטל את עסקת המכר עד 14 יום מהיום שהמוצר הגיע לבתך. זהו החוק והם חייבים לעמוד בחוק זה ולכן אם פנית אליהם וביקשת לבטל את העסקה בתווך ה 14 יום - אין לך מה לדאוג.
אני מציע שבמסגרת ה 14 יום האלה תשלחי אליהם מכתב רשום שבו את מבטלת את העסקה על פי החוק, מבקשת את הכסף בחזרה.
לאחר שליחת המכתב תפני לחברת האשראי שלך ותבטלי את העיסקה.
במידה ואת צריכה סיוע משפטי בעניין את מוזמנת לפנות אליי.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר