שלמתי מדי חודש 150 ש"ח עבור שרותי אינטרנט(ספק+תשתית) לחברת בזק בין לאומי תשלום זה היה בהתחייבות לבזק בין לאומי, שותפה אחרת בדירה הייתה אמונה על תשלום חשבון הטלפון.
נוצר חוב לחברת בזק, העניין עבר מצידם לטיפול עורך דין, ובכל מקרה עניין החוב לבזק הושלם.
החל מחודש אפריל השנה חוקק חוק המפריד את שרותי הטלפוניה של בזק ובין מתן שרות האינטרנט, מחודש מאי השנה עד ממש ימים אילו אני שלמתי 150 ש"ח כמו שהייתי מחוייב לבזק בין לאומי עבור תשתית+ספק, למרות תשלום קבוע מדי חודש חברת בזק מנע ממני את שרות האינטרנט ולא הסכימה בניגוד לחוק להאיר את הקו פתוח לשרות זה, ז"א שחמישה חודשים שלמתי 150 ש"ח מדי חודש לחודשו סתם כך, ברצוני להגיש תביעה כנגד חברת בזק, האם יש ממש בתענותי כנגד חברת בזק?
אני אחזור על הדברים כדי לדעת שהבנתי את הדברים שכתבת.
אתה טוען ששילמת על קו אינטרנט 150 ש"ח לחודש במשך חמישה חודשים ולמרות ששילמת לא קיבלת שירות, כלומר לא היה לך אינטרנט.
במקרה זה, כן יש מקום להגיש תביעה. שילמת על שירות ולא קיבלת אותו.
במידה ואתה צריך סיוע או עזרה משפטית בעניין אתה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אם לא הייתי ברור.
קו הטלפון לא היה רשום על שמי, אלה על שם שותפה בדירה.
לשותפה נוצר חוב טלפוני, בשלב הזה בזק חסמה את קו הטלפון, הבעיה שבזק חסמה לא רק את שרות הטלפון, אלה גם את שרות האנטרנט שרות שהוא בעצם היה על שמי ושלמתי עליו מדי חודש 150 ש"ח, שרות זה כולל ספק+תשתית של בזק את הכסף אני שלמתי באופן סדיר, ואני שואל שוב האם בזק היו יכולים בכוחניות שכזו למנוע ממני את שרות האינטרנט עבורו שלמתי(ועדיין משלם) כסף רב מדי חודש באופן קבוע?
אם יש ממש בדברי, ואסור היה לבזק לנהוג כך, הייתי שמח לקבל ממך עזרה נוספת, ולהגיש תביעה במקרה הצורך, תודה
אלכס.
אלכס שלום.
כן אז מתברר שהבנתי את שאלתך בפעם הראשונה.
אגיד שבזק אינה יכולה לנהוג כך ולכן יש פה מקום לתביעה.
האם שירות האינטרנט אותו אתה משלם עובר על קו בזק שאותו השותפה שלך לא שילמה ?
במידה וזה העניין אני מציע לך לפנות קודם כל לחברת בזק (באמצעות מכתב)- להסביר להם את העניין ולבקש מהם לפתור זאת (על ידי זיכוי למשל).
להסדיר את החובות שלכם ולהמשיך הלאה.
במידה וזה לא יעזור תפנה לבית המשפט לתביעות קטנות לצורך קבלת הסעד.
בהצלחה.
אתה מוזמן לפנות אליי לצורך ייעוץ או סיוע משפטי בכתיבת המכתב לבזק או הגשת התביעה.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר