אם קניתי שולחן וארון ב2010 ברשת מוכרת ובקשתי שיספקו בינתיים רק השולחן (כי זה בא במבצע) ותכננתי עוד כמה חודשים לקחת הארון ולבסוף עבר שנה ואבד לי הקבלה המנהל טען שאני יוכיח ,הוצאתי דפי ישראכרט אם פירוט והמנהל טוען שזה לא יכול להיות ,על מי חובה ההוכחה כי אני מבקש ממנו שהוא יוכיח לי שהוא סיפק לי הוא טוען שהם לא שומרים אחרי שנה
מה עלי לעשות
שלום
האחריות היא על שניכם.
כדי לקבל את הארון שנה אחרי אתה צריך להוכיח שאכן רכשת את הארון שעדיין לא סופק לך - הדרך לכך היא להראות קבלה או אישור לעניין מהחנות.
גם לחנות יש את החשבוניות והם בקלות יכולים לעבור ברשימות שלהם ובספרים כדי לאתר את הקבלה שלך ולבדוק האם המוצר סופק לך או לא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
רציתי לדעת במקרה ששנינו יודעים שקניתי אבל הוכחת ההספקה האם עלי או עליהם אם עלי אין לי מה אם עליהם אני גם מאמין שיש להם
מה עושי איך טובעים אותם
אודה לך
שלום
במידה ואתה תובע אותם אתה זה שתצטרך להוכיח את טענותיך ולהציג בפני בית המשפט לפחות ראשית ראיה להוכחת טענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר