נרשמתי לקורס שדמי הרישום הם על סך 500 ש"ח, נשלח לי טופס רישום במייל ולא חתמתי עליו, אחרי כיומיים התחרטתי. לפי מה שנאמר לי בעל פה דמי הרישום לא מוחזרים בשום מקרה. האם זה הגיוני? לא חתמתי על כלום ומדובר על סכום גבוה, הביטול נעשה לאחר כיומיים שהקורס עתיד להפתח רק בעוד כחודשיים.
אם לא חתמת על טופס הרישום איך זה ששילמת דמי רישום ?
אני מפנה אותך לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עיסקה) ראה שם תשלום דמי רישום.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לעו"ד חיים איציקובסקי שלום רב!
בתאריך 19.01 כתבתי לך כאן על "המסע" של דודתי מול החברה שמכרה לה מכשיר חשמלי אורטופדי להפגת כאבי ברכיים בעלות כ- 2500 ש”ח.
ההתכתבות שלנו עברה לדף השני ואינני יכולה להוסיף תגובה שם וכותבת לך הודעה חדשה.
רק רציתי להזכיר כמה פרטים:
דודתי רכשה את המכשיר ב- 15.01.13 בחברת GLOBAL MEDICשילמה בכרטיס הארשאי ב- 3 תשלומים ולמחרת הבינה שעשתה שטות וטעות, התקשרה ואפילו נסעה לשם כדי להחזיר את המכשיר.
על זה בחברה נאמר לה ( בבד אחד ) המון דברים לא הגיונים שהם סותרים אחד את השני:
1) לא מקבלים מכשירים אורטופדיים בחזרה כי זה נחשב כמו " הלבשה תחתונה".
2) לט מחזירים כספים כי אין להם אפשרות טכני.
3) אם מחזירים אז אך ורק בזיכוי שתקנה דברים אחרים בחברה.
4) אולי כן הכניסה את המכשיר בבית בחשמל ויש להם דרך לבדוק זה - אז לא מחזירים שום דבר, אפילו זיכוי לא נותנים.
5) לא רוצים בכלל לדבר איתנו, כי לפני שקנתה את המכשיר נתנו לה לנסות מכשיר תצוגתי והיא אמרה שהרגישה טוב יותר...אז אף אחד לא דחף לה את המכשיר ולה הכריח אותה לקנות - קנתה כי זה עזר לי ( מיד עזר...במקום....)
בקיצור עשיתי כל מה שהמלצת לי:
* כתבתי מכתב רשום לחברה על ביטול העסקה ושלחתי תלונה למועצה הישראלית לצרכנות.
היום המכתה הגיע לחברה ומנכ"ל החברה התקשר אלי ואמר לי שלא מתכוון לשלוח לי תשובה בכתב ואני יכולה לפנות לבית המשפט כי הוא יודע מראש שהוא יזכה בבית המשפט כי יש לו הקלטות של כל השיחות שלנו שדברנו בטלפון, שהינו אצלו במשרד ואנו התנהגנו לא כראוי ושקרנו שלא השתמשנו במכשיר ובכלל התפרצנו למשרדו ללא הרשמה מראש.
אני רוצה לציין שדודתי אישה מבוגרת וחולה מאוד התרגשה ואפילו בכתה שסתם זרקה כ"כ הרבה כסף למה שהיא לא צריכה ולמחרת התקשרה לחברה בעצמה ואמרה שהרופא שלה לא מרשה לה להשתמש במכשיר....מזה הם עשו מסקנה שהיא כן השתמשה במכשיר ואומרים שהקליטו את השיחה גם...
סליחה על השאלה כה ארוכה ואני מקוה שיהיה לך זמן לקרוא אותה עד הסוף...
האם זה חוקי שהם אומרים שמקליטים כל השיחות שלנו, אפילו במשרד ( אולי סתם משקרים ) ומה עלי לעשות עכשיו? להמתין לטיפול של מועצה לצרכנות? או לרוץ לבית המשפט? אז הם מאיימים עלינו שנשלם עוד כל ההוצאות של החברה בבית המשפט.
תודה לך מראש!
בברכה!
נטלי
אני מניח שכל דבריו הם שקר והוא עושה הכל על מנת להפחיד אתכם.
הוא בהחלט יכול להקליט את שיחת הטלפון שלכם ויכול להקליט אתכם במשרדו (כל עוד הוא השתתף בשיחה), אבל אין לו מה לעשות עם זה.
האם ב"הקלטות" ישמעו את דודתך מאיימת עליו או ישמעו את הדברים שאת מתארת ?
אני חושב שהתנהגותו של המנהל עוברת את הגבול וזו לא התנהגות ללקוחות ולכן אני בהחלט מציע להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
אין לחברה שום קייס והם סתם מנסים להפחיד.
תתבעו.
במידה ואתם צריכים עזרה בעניין אתם מוזמנים לפנות אליי.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על תשובתך המפורטת שןב! :-)
כן, גם אני חושבת שאין למנהל החברה שום הקלטות, למרות גם אם יש אז אין לנו מה לפחד כי לא איימנו עליו ואפילו לא הרמנו קול...רק דרשנו מה שמגיע לנו ו"איום" היחידי היה נשלח לבית המשפט , נפנה למועצה לצרכנות ולא נישב בחיבוק ידיים...אלא כל "האיומים"!
למה בכלל התחיל לדבר על הקלטות - אין לי מושג - רק אמר שמקליט את כולם שיהיו לא הוכות בבית המשפט וגם הקליט את השיחה עם דודתי שהיא אמרה בה שהמכשיר לא מתאים לה כי הרופא אסר עליה להשתמש במכשיר - וזאת מבחינתו "הוכחה" שהיא אכן השתמשה במכשיר והדליקה אותו בבית ( שגם כאן אני לא מאמינה שהקליטו אותה כי זאת היתה שיחה טלפונית ובעצמו אמר שחלק מהשיחות מוקלטות....
בנוסף מאיים עלינו שיש לו דרך לבדוק האם מכישר אכן היה בחשמל - יכול לחבר משהו למכשיר...לפרק אותו ולבדוק...בקיצור שטות מוחלטת - איך הוא יבדוק זה אם המכשיר אצלנו והוא בכלל לא רוצה לקחת אותו בחזרה?....
וגם שיבדוק - אם יש אפשרות...גם לא כ"כ אמין...
בקיצור הסתבכנו עם נוכל אמיתי....ואני לא מתכוונת לעבור על זה לסדר היום!
*** רק שאלה נוספת בבקשה: פניתי למועצה לצרכנות ויש לי מספר הפניה - רק יש שם תור ולא יודעת מתי יגיעו לתלונתי....אבל אני בכל זאת חושבת שאולי מועצה לצרכנות גם תוכל לעזור...
באם אתה ממליץ להמתין לתשובה של המועצה או לתבוע את החברה כבר?
דודתי מרגישה מאוד רע עם כל הסיפור ועולה לה כל הזמן לחץ דם...האם ניתן גם לתבוע אותם על עוגמת נפש שנגרמה לה?
בתודה לך מראש ובברכת כל טוב!
נטלי
בתאריך 19.01 כתבתי לך כאן על "המסע" של דודתי מול החברה שמכרה לה מכשיר חשמלי אורטופדי להפגת כאבי ברכיים בעלות כ- 2500 ש”ח.
ההתכתבות שלנו עברה לדף השני ואינני יכולה להוסיף תגובה שם וכותבת לך הודעה חדשה.
רק רציתי להזכיר כמה פרטים:
דודתי רכשה את המכשיר ב- 15.01.13 בחברת GLOBAL MEDICשילמה בכרטיס הארשאי ב- 3 תשלומים ולמחרת הבינה שעשתה שטות וטעות, התקשרה ואפילו נסעה לשם כדי להחזיר את המכשיר.
על זה בחברה נאמר לה ( בבד אחד ) המון דברים לא הגיונים שהם סותרים אחד את השני:
1) לא מקבלים מכשירים אורטופדיים בחזרה כי זה נחשב כמו " הלבשה תחתונה".
2) לט מחזירים כספים כי אין להם אפשרות טכני.
3) אם מחזירים אז אך ורק בזיכוי שתקנה דברים אחרים בחברה.
4) אולי כן הכניסה את המכשיר בבית בחשמל ויש להם דרך לבדוק זה - אז לא מחזירים שום דבר, אפילו זיכוי לא נותנים.
5) לא רוצים בכלל לדבר איתנו, כי לפני שקנתה את המכשיר נתנו לה לנסות מכשיר תצוגתי והיא אמרה שהרגישה טוב יותר...אז אף אחד לא דחף לה את המכשיר ולה הכריח אותה לקנות - קנתה כי זה עזר לי ( מיד עזר...במקום....)
בקיצור עשיתי כל מה שהמלצת לי:
* כתבתי מכתב רשום לחברה על ביטול העסקה ושלחתי תלונה למועצה הישראלית לצרכנות.
היום המכתה הגיע לחברה ומנכ"ל החברה התקשר אלי ואמר לי שלא מתכוון לשלוח לי תשובה בכתב ואני יכולה לפנות לבית המשפט כי הוא יודע מראש שהוא יזכה בבית המשפט כי יש לו הקלטות של כל השיחות שלנו שדברנו בטלפון, שהינו אצלו במשרד ואנו התנהגנו לא כראוי ושקרנו שלא השתמשנו במכשיר ובכלל התפרצנו למשרדו ללא הרשמה מראש.
אני רוצה לציין שדודתי אישה מבוגרת וחולה מאוד התרגשה ואפילו בכתה שסתם זרקה כ"כ הרבה כסף למה שהיא לא צריכה ולמחרת התקשרה לחברה בעצמה ואמרה שהרופא שלה לא מרשה לה להשתמש במכשיר....מזה הם עשו מסקנה שהיא כן השתמשה במכשיר ואומרים שהקליטו את השיחה גם...
סליחה על השאלה כה ארוכה ואני מקוה שיהיה לך זמן לקרוא אותה עד הסוף...
האם זה חוקי שהם אומרים שמקליטים כל השיחות שלנו, אפילו במשרד ( אולי סתם משקרים ) ומה עלי לעשות עכשיו? להמתין לטיפול של מועצה לצרכנות? או לרוץ לבית המשפט? אז הם מאיימים עלינו שנשלם עוד כל ההוצאות של החברה בבית המשפט.
תודה לך מראש!
בברכה!
נטלי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר