שלום לכם,
רציתי לשאול אם יש לי עילה לתביעה כנגד חברת HOT.
אני מחובר להוט כשנה, במהלכה סבלתי מניתוקים רבים, חוזרים ונשנים.
פעמיים מתוך הניתוקים היו לתקופה של שלושה-ארבעה ימים.
לטענת הוט במוקד השירות - הממיר יוצא מסנכרון.
לפני כמה ימים, גיליתי להפתעתי, כי בדירת שכני ישנו שנאי המחובר לשקע בקיר,
וכאשר הוא מנותק - מפסיק האינטרנט בדירה שלו ובדירה שלי.
יש לציין כי גם אני וגם הוא משלמים להוט בנפרד.
אני חושד כי אני ושכני חולקים קו משותף, האם ניתן לאשש טענה זו בדרך מסוימת? האם הגיוני ששני שכנים ישלמו תשלום מלא על קו משותף?
מה עוד, שזמינות האינטרנט שלי, תלויה באותו שקע התקוע בדירתו של שכני.
האם זו עילה לתביעה? מה ניתן לעשות במקרה כזה?
שלום.
מתנצל אבל אני לא רואה פה עניין משפטי כלשהוא.
אני מציע לך לפנות לחברת HOT כדי לבדוק איתם את העניין.
שלום.
אני לא רואה פה עניין משפטי.
אני מציע לך לפנות לחברת HOT על מנת לברר את הדברים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום עידן
בהחלט מקומם.
נראה כי התקנת השנאי בביתו של השכן אשר פעילותו תלויה בניתוק מצד השכן אינה תקינה בין היתר מאחר ולא יידעו אותך על כך.
בנוגע לתשלום כפול עבור קו משותף, עליך לבחון זאת עם נציגי החברה.
המלצתי הינה כי תפנה במכתב אל החברה בדואר רשום. פרט את השתשלות העניינים ודרוש פיצוי בגין ניתוקים שבוצעו. ביכולתך לעלות שאלה במכתבך בנוגע למאפייני התשלומים ששילמת. ביכולתך לדרוש פיצוי כלשהו עבור עוגמת הנפש שבניתוקים וכו'.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום עידן
בהחלט מקומם.
לאור הכתוב נראה כי התנהלותה של החברה לקויה מאחר ולא חשפה בפניך את העובדה כי קיים חיבור משותף לדירתך ולדירת שכנך.
העובדה כי נותקת מספר פעמים יתכן וקשורה לכך.
המלצתי הינה כי תפנה במכתב בדואר רשום אל החברה, פרט את השתלשלות הענינים, את העובדה כי נותקת מספר פעמים וכי החיבור הינו משותף ללא ידיעתך ודרוש פיצוי בגין האמור.
במידה ותגובתה של החברה לא תהא לשביעות רצונך, ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור טענותיך. אציין כי בפנייתך אל בית המשפט עליך להביא אסמכתאות ברורות לטענותיך.
בהצלחה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר