שלום,
בעלי ואני היינו לקוחות בחברת סלקום אשר התחייבה לתת לנו חבילה "ללא הגבלה" בסכום מסויים שלא אמור לעלות יותר מ300 ש"ח לשני הפלאפונים. לאורך הזמן הגיעו עוד ועוד חשבוניות בסכומים של 600 ש"ח ומעלה, והשיא היה חשבונית על סך 1200 ש"ח!
בכל פעם שניגשנו לשירות לקוחות ולמוקדים של החברה ביקשנו שיסבירו לנו את פשר החשבונית וכולם טענו שהם לא יודעים לקרוא אותה ולכן לא ברור על מה אנחנו מחוייבים, יתרה על כך- הפעמים היחידות שאמרו שיחזירו לנו פיצוי החזירו לנו סכום זעום ביותר (וזה קרה רק פעמיים). (חשוב לציין כי התשלום לחברה היה אוטומטי באמצעות כרטיס אשראי)
החלטנו לעזוב את החברה ולעבור לחברה אחרת, מנהל שירות לקוחות התקשר והציע לנו שלל הטבות כדי שנחזור לסלקום, כמובן שלא הסכמנו וביקשנו שישלחו אלינו את הכסף שהם חייבים לנו. לאחר מכן התקשר נציג שירות לקוחות שאמר שיש לנו חוב לחברה (אינני זוכרת על סך כמה), אמרנו לו שלחברה שי חוב כלפינו ושאלנו אותו על כמה החוב עומד, החוב של סלקום אלינו היה גבוה ממה שאנחנו היינו חייבים להם ולכן אמרנו להם שינפו מהסכום הזה את מה שאנחנו חייבים להם ושיכניסו את היתרה ישירות לחשבון הבנק שלנו. (השיחה הזו מוקלטת אך עלינו למצוא את ההקלטה). הבחור אמר שיבדוק ויחזרו אלינו. עברו מספר חודשים מאז והיום קיבלנו טלפון מעורכת דין שטוענת שסלקום תובעת אותנו על חוב של 1000 ש"ח (בוודאות יותר גבוה מהסכום שהיינו חייבים להם קודם). מה עושים??
שלום.
חבל שלא פניתם ליעוץ משפטי לפני שכל זה התחיל.
במידה ואתם מאמינים בצדקתכם ויכולים להוכיח את טענותיכם - תגישו כתב הגנה ותלחמו על האמת שלכם.
זה שתבעו אותכם לא אומר שהם צודקים.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
יש לי חשבונית אחרונה שלהם בה מראים חיוב על סך 777.02 ש"ח כאשר 431.61 מתוך זה זה על החבילות (כאשר רואים שלא היה שום שימוש בטלפון כי זה לאחר הניתוק- הכל עומד על 0.00 במדדים של דקות והודעות וגלישה) ובפועל החבילות לא היו אמורות לעלות על 305 ש"ח לשני הפלאפונים, כל שאר הסכום הוא גבייה של 36 תשלומים בבת אחת על כרטיסי הסים- הם יכולים לעשות דבר כזה?
מעבר לזה בצד האחורי של החשבונית יש פירוט של סכום החשבוניות הקודמות ושם רואים שאין אפילו חשבונית אחת שהייתה בסכום החיוב (הכול הוא 600 ש"ח ומעלה כולל חשבונית אחת על סך 1029 ש"ח). האם זו הוכחה טובה או שצריך למצוא את כל החשבוניות?
אנחנו יכולים גם להוציא כרטיסי אשראי..
אני לא יודע להגיד לך כיוון שאינני מכיר את המקרה.
את צריכה להוכיח את טענותיך (מילותיך בעל פה) בגיבוי של מסמכים.
בהצלחה.
הרי עכשיו אם נלך איתם למשפט החוב רק ילך ויתפח עד שיסתיים המשפט ואז אם נפסיד הלך עלינו (ואני מאוד בטוחה בצדקתנו אבל עם הממון שלהם עורכי הדין שלהם יקרעו אותנו סביר להניח..)
השאלה האם עדיף לשלם את החוב ואז לתבוע אותם כדי שלא יתפח או שזה עלול להתפרש כהודאה בצדקתם?
לא ממש לא עדיף קודם לשלם ורק אחר כך לתבוע, כיוון שאחרי שתשלמי לא תתבעי (זה דרך הטבע).
עורכי הדין לא ייצגו אותם בבית המשפט ולכן אין לך מה לדאוג. אם את מאמינה באמת שלך - אז אני לא מבין מה הבעיה ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר