שלום
החברה גובה ממני סכום חודשי שהוא מעבר למה שסוכם עמה בתחילה. כתבתי להם ונענתי בשלילה וללא הסבר ברור. אני רוצה לתבוע.
לאור האמור אין מדובר בחוב סטטי, אלא בחוב שמידי חודש גודל, כך שמיום הגשת התביעה ועד הדיון הסכום גודל מידי חודש.
האם אני יכול ממש בסמוך לדיון לבקש הוספת הסכום שנגבה ממני מהגשת התביעה ועד הדיון?
אם לא, מה עושים?
שאלה נוספת - האם אפשר לתבוע גם "צו עשה" שבו בית המשפט יורה לחברה לנתק אותי מהשירות ללא קנס. זאת כמובן אם ימצא שאני צודק בתביעתי הכספית.
ערב טוב,
ממליצה לך לפנות בכתב אל החברה ולבקש ביטול ההסכם לאור הפרתו כאמור בפנייתך ללא דמי ביטול. עליך לתמוך דרישתך באסמכתאות מתאימות.
אם דרישתך תענה בשלילה, הדרך לבית המשפט פתוחה בפניך.
ממליצה לפנות לעורך דין לקבלת ייעוץ משפטי והכוונה טרם הגשת כתב תביעה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני לא יודעת באיזו חברת סלולר מדובר אבל אני נתקלתי במקרה ממש מזעזע בסלקום שנציגי שירות ממש משקרים בשיחות היזומות שהם עושים לאנשים על מנת שיצטרפו לחבילות חדשות. הם גם נותנים מידע שיקרי בטלפון. כשאמרנו להם שהקלטנו את השיחות איתם הם ממש שיקשקו מפחד והציעו לנו פיצויי. אני לא יודעת איך מצב כזה יכול להמשך שנותנים כח לחברות כאלה והן מנצלות אותו נגד לקוחות. איך מאשרים להם לעשות עיסקאות בטלפון בלי חתימה שלך ואתה פשוט צריך לסמוך על המילה של נציג שירות בלי אסמכתה והנציגים מנצלים זאת ומשקרים לך ואין לך מה לעשות בקשר לזה.
איך זה אפשרי מבחינה חוקית?, זה ממש נגד הצרכן.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר