שלום רב! שבוע שעבר רכשתי טלויזיה 51" חדשה מרשת גדולה. ביום חמישי האחרון התקשרו אליי מהחנות והודיעו לי שהטלויזיה בחנות ושאבוא לקחתה. הוצא לי לשלם עבור הובלה לבית כאופציה אך בחרתי לקחת בעצמי. לקחתי את האריזה בשיא הזהירות וכשפתחתי את האריזה בביתי, לתדהמתי גיליתי כי המסך שבור, כנראה שמתישהו האריזה נפלה, הקלקר בפנים היה מרוסק אך באריזה החיצונית יש סימנים קלושים של ריסוק, לא משהו שהיה אפשר להבחין בו בקלות, אלא בדיעבד. בחנות עצמה, אף אחד לא פתח את האריזה לבדיקה ואף לא הציע לי לעשות זאת. כמו כן לא אמרו לי לחכות לטכנאי לפתיחה וגם לא היתה שום מדבקה או איזכור המורה על כך (דבר שבדיעבד היה צריך להיות). מיד פניתי לחנות (באותו היום) אך כצפוי, הם קודם אמרו שאני בבעיה כי לקחתי בעצמי. מה עליי לעשות במקרה זה? לתבוע? לבטל קודם עיסקה לפני שיעברו 14 יום? אני מוכן ללכת גם לפוליגרף כדי להוכיח שלא אני פגעתי בטלויזיה. בינתיים אני בלי טלויזיה, שלא לדבר על עוגמת הנפש וחוסר שינה מדאגות בימים האחרונים.
לתשובתך המהירה אודה.
שלום.
צר לי, אבל לפי הסיפור שסיפרת אתה בהחלט נמצא בבעיה.
אתה אינך יכול להוכיח שהמסך נפגע לפני שלקחת את הטלויזיה ואינך יכול להוכיח שלא אתה שברת אותה.
אינך יכול לבטל את העיסקה.
מה ייתן לך ללכת לפוליגרף ? ואולי הטלויזיה נשברה ברשלנות (ולא בכוונה) - הפוליגרף לא יודע דברים שאתה לא יודע.
על פי הידוע לי - לחנויות יש נהלים ברורים לעניין הובלת ופתיחת הטלויזיה בבית הלקוח ובדר"כ מגיע טכנאי מטעם החנות לפתוח ולהתקין את הטלויזיה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
