שלום, לאחרונה מכרתי מוצר באתר יד 2 , הקונה ביקש לעשות העברה בנקאית ובטיפשותי הסכמתי. הוא נתן לי מספר הפקדה ומספר אישור ושלח שליח אליי לאסוף את המוצר. לאחר יממה לא הגיע הכסף ופניתי אליו שוב, לטענתו אולי טעה במספר החשבון ולא העביר את הכסף,וכך נמשך לו פינג פונג של שבועיים שבו הקונה משך אותי בתירוצים כאלו ואחרים(המתנות לתשובה מהבנק בעיקר) ונמנע מלהעביר את הכסף. אני שוקל לתבוע, רוב השיחות בוצעו בטלפון,כל שאין לי תיעוד שלהן. רק לאחרונה יש לי תיעוד של SMS שבו הוא מתחייב לשלוח לי צ'ק, ללא פרטי סכום. האם פרטים אלו יספיקו כדי להוכיח את טענותיי? (SMSים ופירוט שיחות שבו רואים שיחות בינו לביני) האם כדאי להיכנס לסיפור שכזה? תודה רבה
שלום.
אני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת על פי המידע שרשמת כאן ואני צריך לבחון את כל חומר הראיות כדי להשיב על שאלתך.
בכל מקרה אני מציע לך לבחון האם בידיך יש ראיות שמוכיחים את טענותיך בעל פה - במידה וכן בהחלט יש פה מקום לתביעה ובמידה ולא - אתה תתקשה להוכיח את דבריך בבית המשפט ועלול להפסיד ואף לשלם פיצויים לצד השני.
במידה ואתה צריך סיוע משפטי בעניין אתה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר