בתחילת הלימודים הוסבר לנו ע"י האוני' כי משך הלימודים הינו שנה וחודש לפי חמישה ימים בשבוע בחודש הראשון ושלושה ימים בשבוע בשאר השנה, נגמרה תקופת הלימודים שנאמרה לנו אך האוני' החליטה להעריך לנו את הלימודים ביותר מארבעה חודשים בגלל חישוב לא נכון של שעות, מכך נבע כי הקידום שהובטח לי בעבודה נדחה וככל הנראה לא התאפשר בזמן הקרוב בגלל שקיבלו מישהו לתפקיד לאחר שהודעתי על עיכוב בלימודים, נאלצתי לדחות את לימודי הפסיכומטרי וכך גם את התואר, נגזלים ממני עוד ימים שבהם תיכננתי לפתוח עסק (יש לי מסמכים מגבים), בנוסף בגלל חתונת גיסתי אני נאלץ לטוס לחו"ל ובכך לבפסיד את מועד מבחן הגמר.
בסילבוס כתוב כי ניתן לאוני' לשנות את ימי הלימוד אך לא כתוב כי ניתנה להם הזכות להאריכו.
מה ניתן לעשות.
תודה ירון
שלום
במידה ונפגעת מאי עמידה בתנאי הסכם אתה רשאי להגיש תביעה כנגד הגוף שלא עמד בהסכמים.
אני מציע לך לפני מעשיך לפנות לעו"ד כדי שיבחן ביתר שאת את המסמכים שבידיך וטענותיך כדי לוודא שאכן סיכוייך לזכות גבוהים.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר