שלום מדברת לאונרדה סינגפאן בת 48 מתל אביב אני מדיי פעם הולכת לדואר ישראל בתל אביב בתחנה מרכזית החדשה. יש לי שם חשבון הלכתי לשם פעם אחת להוציא כסף מהפקידה והיא הביאה לי פחות 50 שקל כמובן ספרתי את הכסף אמרתי לה והחזירה לי את הכסף זה קרה לי אם אותה פקידה כבר פעמיים והיא עשתה זאת בעבר גם לאחותי אך אחותי לא הגישה תלונה בעבר מכייון שלא היה ת.ז שבוע שעבר הלכתי לדואר אני מקבלת כסף בביטוח לאומי קבלתי 5,450 ש"ח שוב אותה פקידה ביקשתי ממנה שתיתן לי רק 5,000 ש"ח היא ספרה את הכסף במכונה 5,000 ש"ח בדיוק ספרתי ליידה והיה בדיוק 5,000 שח לקחתי את הקבלה ויצאתי אחרי יומיים הלכתי אלייה לבקש את ה 450 ש"ח שאמור להישאר לי בחשבון פתאום היא טוענת שאין לי כסף שלקחתי הכל אבל אני בטוחה שלקחתי רק 5,000 ש"ח ואני בטוחה שהיא יודעת את זה. אמרתי לה את נתת לי באותו יום רק 5,000 ש"ח היא אמרה שהיא תחפש את הכסף ותתקשר אליי נתתי לה את המס לא רציתי לעשות עניין גדול כי אולי היא התבלבלה חזרתי הביתה לחפש את הקבלה ורשום לי שם שהיא הוציאה מהחשבון שלי 5,450 שח שבכלל לא קיבלתי את ה450 שח שלי העניין מאוד חשוב לי זה כסף שמיועד למשפחתי שהמצב בכלל לא טוב אני אישה חולה אנו מתפרנסים רק דרך הכסף של ביטוח לאומי אנני מבינה למה היא רשמה בקבלה 5450 שביקשתי וספרתי והיא ספרה לידי במכונה שזה רק 5000 שח דיברנו אם סגנית מנהלת של הסניף ודיברה אלינו אליי ועל בתי בצורה לא יפה וכמובן ללא עזרה טעות שלי שלא הסתקלתי בקבלה אבל אני רוצה להגיש תלונה בבקשה תעזרו לי הם כל פעם חוזרים למה לא ספרת את הכסף אבל כל הקטע שאני ספרתי את הכסף והכסף בסדר אבל לאן נעלמו לי 450 ש"ח
שלום
את מתארת פה מקרה חמור ביותר של גניבה שמתבצעת באופן קבוע.
אם הדברים שאת כותבת אכן נכונים יש פה מקום לעשות הרבה דברים.
בראש ובראשונה להגיש תלונה במשטרה כנגד הפקידה וכנגד הבנק. שנית עליך לפנות כבר היום למנהלת הבנק ואף לשלוח מכתב רשמי להנהלת המקום.
לפני הכל כמובן שעליך להבין שאת צריכה להוכיח את הדברים ולא רק להגיד אותם ולכן אם אין לך הוכחות את בבעיה.
את מוזמנת ליצור איתי קשר ואשמח לסייע לך בעניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר