אני בת 21 חיילת משוחררת,לפני מספר חודשים התחלתי פסיכומטרי בחברת סמרט,שלמתי כ4000 ש"ח ב5 תשלומים בקירוב לקורס,מסיבות כאלה ואחרות פרשתי מהקורס לאחר השיעור הראשון. עפ"י החוזה עליו הייתי חתומה היה צריך להיות מנוכה כ50% משכר הלימוד,למרות ניסיונות רבים לשכנע אותם לנכות פחות,שכן מדובר בשיעור אחד בשווי 2000 ש"ח לא עלו בהצלחה והשלמתי עם זה.
לאחרונה קיבלתי את פירוט האשראי בו נכתב שנוכה תשלום שלישי ובכך החברה גבתה ממני מעבר ל50%. אני מנסה לתפוס אותם אך ללא הצלחה ולפי הניסיון שלי עם החברה הם ימשיכו לסבן ולהתיש אותי עם ביורוקרטיה. אני רוצה לעצור את התשלומים אך לפי מיטב הבנתי מדובר במעשה פלילי,וכן עליהם להחזיר לי את הכסף המיותר שנלקח. מה עלי לעשות?
שלום רב,
סיפורך מקומם עד מאד.
ממליצה בחום להגיש תלונה באמון הציבור כנגד החברה ובד בבד לנסח מכתב התראה אל החברה ולתאר את השתלשלות העניינים וצירוף מסמך המעיד על התשלום השלישי שהינו תשלום ביתר. יש לדרושאתהפסקת הגביה וכן העברת התשלום ששולם מעבר לקנס שנדרש לשלם.
מומלץ לפנות אלחברת האשראי ולהודיע ולהראות מסנך המעיד על סיום ההתקשרות וההסכמה שהגעת לפיה תשלמי עד 50% מהתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר