שלום, לפני כחודש רכשתי מכשיר אייפון דרך דינמיקה סלולר - משווק מורשה של חברת סלקום. ברגע שפתחתי את המכשיר הבחנתי שיש תקלה ומסך המגע לא עובד כראוי. כשבדקתי את המספר הסריאלי של המכשיר גיליתי שהוא נמכר לראשונה בחודש ינואר ואילו אני קניתי את שלי באפריל ווידאתי מספר פעמים מול המוכרת שמדובר במכשיר חדש לחלוטין. ניגשתי אליהם ובלי לשאול שאלות הבטיחו שהמכשיר יוחלף תוך כמה ימים. עברו ימים, ושבועות, ואמרו לי שיש בעיה ואין במלאי. כעבור מספר שבועות הגיע מכשיר חדש. אספתי אותו אתמול והחזרתי את התקול. מייד שפתחתי אותו ראיתי שקיימת אותה התקלה כמו במכשיר הקודם! והפלא ופלא גם הפעם המספר הסריאלי מעיד שלא מדובר במכשיר חדש !!! למרות שנמכר ככזה ובמחיר גבוה משל "מחודש״. פניתי אליהם מייד שוב אך הפעם אמרו לי שאין מה לעשות ואצטרך לפנות למעבדה לתיקון. אני לא מבינה מדוע אני צריכה לבזבז את זמני כשלמעשה הם מכרו לי מכשיר פגום מלכתחילה ! אודה לעזרתכם בהקדם!!
שלום רב,
מדבריך עולה שבמעמד הרכישה לא היה גילוי נאות מצד החברה בדבר המוצר שרכשת השונה בתכלית מהמוצר שרצית.
העובדה הזאת בצירוף העובדה ששני המכשירים פגומים מהווה עילה לביטול עסקה.
ממליצה לפנות בתלונה לאמון הציבור אשר יסייעו לך בדרישתך זו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר