שלום רב
רק לפני שבוע גיליתי שמחייבים אותי על מנוי250₪ כבר שנתיים(יודעת שטעות שלי שלא בודקת פירוט עיסקהות ).לפניי 3שנים התקשרה אליי נציגה ושאלה אם אני רוצה להמשיך,כי חוזה התחייבות נגמר, כמובן אמרתי כן והיא לא אמרה שזה שוב פעם התחייבות. עברה תקופה ,הייתי צריכה לנסוע לחול ואז לעבור דירה . התקשרתי להיתנתק,ואז אמרו לי שאני לא יכולה כי זה התחיבות.ביקשתי שימצאו הקלטה שנאמר לי ,כמובן לא מצאו,ואז נהציג אמר שהוא יכול להקפיא מנוי ואז לטפל בעניין.(מכיוון שאני לא ממש יודעת איך זה עובד) הסכמתי. אף אחד לא דיבר איתי ולא באו לקחת ממיר (שנישאר בדירה הקודמת).מה עושים ,איך אפשר להחזיר כסף שלי בחזרה(הם לא חוזרים אליי ולא מטפלים בעניין הזה) תודה!
שלום אירנה
לאור הכתוב נראה כי בהחלט מקומם.
המלצתי הינה כי תפני במכתב בדואר רשום עם אישור מסירה לחברה ופרטי את עובדות המקרה. ביכולתך לדרוש פיצוי עבור עוגמת הנפש והטרטורים בנוסף לדרישתך להחזר תשלום.
במידה ותגובת החברה לא תהא לשביעות רצונך ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר