שלום,
אני מנוייה של סטודיו סי מחודש 11.2012, ביקרתי במכון בדיוק 3 פעמים וב 4.12.12 קרה לי מקרה בריאותי ומאז איני מתאמנת כלל (לא הייתי בכלל במכון עד היום). אני נמצאת בסדרת בדיקות מקיפה מאז אותו המקרה וביצעתי סיטי ראש,צוואר ועוד בדיקות.קביעת תור למומחים כמו נוירולוג,אורטופד, מומחה עמוד שידרה, CT לוקחת זמן רב ובעייתי להוציא ולהנפיק טפסים ואישורים שנדרשים עבור ביטול/הקפאה. המכון דורש הנפקת אישורים שיהיה נקוב בהם הזמן שאיני יכולה להתאמן ופעם נאמר לנו כי מעל חצי שנה זה כול לבטל מנוי ולאחר כמה זמן נאמר כי שנה. איזה רופא יכול לתת אישור כזה ללא ביסוס על בדיקות?
התגלתה בעיה אצלי בצוואר ואני אמורה לעבור MRI (פקססתי אישור רפואי על כך שמומחה עמוד שידרה אינו נותן את רשותו להתעמל- כולל סטודיו סי עד אחרי ביצוע MRI).
בתהליך קביעת התור ל MRI גיליתי שאני בהריון ועל כן איני יכולה לעבור את הבדיקה עד אחרי הלידה בע"ה (בדיקת MRI עם הזרקת חומר ניגודי).
אני משלמת סכום לא מבוטל של 269 ₪ כל חודש מאז דצמבר כאשר איני מקבלת תמורה לתשלום.
אני אמורה ללדת בע"ה בחודש מרץ והמנוי אמור להיסתיים בחודש נובמבר.
האם זה חוקי לא לבטל מנוי? לא יצא חוק במדינה על ביטול התחייבויות?
מה ניתן לעשות?
אשמח לקבל ייעוץ תודה.
שלום לנה
אני מציע לך לקרוא את החוזה/הסכם שבינך לבין המכון ולבדוק מה קובע החוזה בעניין זה. החוק עליו את מדברת הוא תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) אך אינו עוסק במי שרוצה לבטל מנוי באמצע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לאחר עיון בחוזה, אני מציע לך לפנות למנהל המכון באמצעות מכתב, לתאר לו את המקרה, לצרף מסמכים רפואיים רלוונטים ולבקש לבטל לפנים משורת הדין. אם זה לא יעזור תנסי למכור את המנוי לאחר.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר