שוב שלום,
בהמשך לתגובתך האחרונה - פניתי למנהלת החדשה של המכון וגוללתי בפניה את כל הסיפור.
היא טענה שהמנהלת הקודמת לא שיקרה ואכן ניתן לבצע טיפולים בהריון רק שמיום שהיא נכנסה לתפקיד היא החליטה שנשים בהריון לא יבצעו את הטיפולים בגלל העובדה שיש נשים שבהריון יש להם תופעה של שיעור כתוצאה מהורמונים ולכן זה לא הגיוני שלקוחה תעבור טיפול ותגיע לרמת חלקות מסויימת ועד הטיפול הבא שוב יצמח לה שיער עקב השיעור ושוב תעשה טיפול ותגיע לרמת חלקות וחוזר חלילה עד שיכול להיות מצב שבסוף ההריון יכול להיות לי שיעור יותר ממה שהיה לפני שהתחלתי את הטיפולים ולכן אין כל טעם בכלל לעבור את זה.
וכשאמרתי לה שאת ההסבר הזה היו צריכים לתת לי לפני שחתמתי על החוזה והבהרתי שאני מתכננת הריון ולתת לי את ההחלטה אם לעבור את ה"טחינת מים" הזו או לא - כשברור מאליו שאין מצב שהייתי מסכימה ופשוט לא סוגרת את העסקה ודוחה את כל הטיפולים עד לאחר הלידה מראש - היא אמרה לי "את צודקת אבל כרגע אני מנסה לעזור לך לפתור את בעיית הטיפולים כי אני לא מדברת על כסף" - פשוט הזוי! לקחת כסף הם כן ידעו!!!
וכשהבהרתי לה שאני דורשת את הכסף בחזרה היא טענה שאין דבר כזה וגם אם יחליטו באופן חריג על ביטול העסקה הם ייחשבו את 5 הטיפולים שעשיתי כבר "פר טיפול" לפי המחירון כך שבעצם גם לא תישאר יתרה בכלל - פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה!!! וכשאמרתי לה שמבחינתי 5 הטיפולים האלה כאילו לא היו כי הכל חוזר חזרה ואני בעצם שוב בנקודת ההתחלה ויותר מזה זאת בכלל חוצפה שהייתי צריכה לעבור אותם לחינם ושאני לא מתכוונת לקבל את החישוב של "פר טיפול" אלא את כל הכסף מאחר ולא הציגו לי את כל הנתונים כפי שהם - היא אמרה לי "באיזה עולם נראה לך שזה יקרה ?".
בסוף השיחה סיכמנו שהיא תברר עם "ההנהלה" (אבא שלה הוא הבעלים) ותחזור אליי למרות שלא נראה לה בכלל שיחזירו לי את הכסף.
דבר נוסף הוא שביקשתי ממנה צילום של תיק הטיפולים שלי והיא סרבה בתוקף וטענה כי "משרד הבריאות לא מאשר להם להוציא תיק רפואי מהמכון" ושהיא יכולה לכתוב לי על דף מה הטיפולים שעשיתי - זאת עוד יותר חוצפה כי זה תיק רפואי שלי!!!
צילצלתי למשרד הבריאות ושם טענו שבכלל המכון לא בפיקוח של משרד הבריאות ולכן הם לא אומרים להם מה מותר ומה אסור !!!!
אז עכשיו בכלל אני בהלם - הם אפילו לא בפיקוח !!!
מה לדעתך כדאי לי לעשות?
נשארו עוד כ- 7 תשלומים שצריכים לרדת מכרטיס האשראי שלי (3500 ש"ח בסה"כ) - כדאי לפנות לישארכרט לביטול העיסקה כדי לבטל לפחות את התשלומים העתידיים? הם בטח יתבעו אותי על כך... ובמקביל להגיש תביעה קטנה על ההפרש?
אשמח לשמוע את דעתך ושוב תודה על העזרה!!!
שבוע טוב,
סיפורך סבוך ומורכב ולאור השתלשלות העניינים ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד לקבלת ייעוץ משפטי והכוונה למיצוי זכויותייך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר