הפסקתי להיות מנוי ביס. הם טוענים שלא הוחזר כל הציוד.אני טוען שכל הציוד שלהם הושאר ע"י טכנאי של הוט והועבר אליהם .אם חסר לא היה ללי בכלל הציוד הנ"ל .מדובר ב2 כבלים PLC הטיפול הועבר לע"ד שמבקש 300 ש"ח.אני חושב שיש פה רצון לעשות כסף על חשבוני אני לא איש טכני לא יודע מה זה ולא קיבלתי הוכחה שהיה כזה דבר וגם סכום לא מפורט .מה ניתן לעשות ?
שלום עופר,
עליך לפנות למשרד עורכי הדין ולבקש מהם הוכחה לטעמתם.
בכללי אם אין להם הוכחה לטענתם הם לא יוכלו לגבות את החוב, גם אם יגישו תביעה בבית המשפט.
בכל מקרה אם יש באפשרותך להוכיח את טענותיך - כדאי שתשלח למשרד את ההוכחות שבידך.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שאלה נוספת משרד עו"ד מסרב לשלוח לי הוכחה טוען שאת ההוכחה יציג בבית משפט
האם לשלם את החוב ואחר כך לתבוע
או לחכות לתביעה
אין דבר כזה שהוא לא מוכן להציג לך את ההוכחה. אז מחר הוא ישלח לך מכתב שבו אתה חייב לו מיליון דולר בלי להציג כל הוכחה.
הצד השני חייב להוכיח את דרישת החוב ולא רק לדרוש אותה.
הבעיה היא אחרת - משרד עורכי הדין יפעל נגדך בהליך משפטי בלי שיהיה באפשרותך להתגונן.
אני לא אתן לך יעוץ משפטי כאן בפורום, אך אגיד כי אם אני הייתי במקומך לא הייתי משלם את החוב (כיוון שתשלום כמוה כהוכחה לכך שאתה מסכים שהיה חוב) ומחכה שיגישו נגדי תביעה בבית המשפט עם ההוכחות.
(לדעתי אין להם כל הוכחה)
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר