שלום,
ביצעתי עיסקה של סלון בהזמנה אישית בתאריך 27.07.13 הסלון הגיע אלי בתאריך ה28.8.13 אספתי את הסלון באופן עצמאי מהחנות בגלל מחיר יקר של המוביל הצלחתי להשיג מוביל בעלות יותר נמוכה אבל זאת לא הנקודה.
הסלון נלקח המחנות בשלמותו והגיע הביתה בשלמתו .
לאחר כ שבוע בערך שכמעט ולא ישבנו עליו התחיל להפתח תפרים במקום מסוים בסלון מקום שאפחלו לא יושבים עליו לאחר בדיקה יסודית של הסלון התגלו פגמים ברוב התפירה של הסלון התקשרתי למוכר והוא אמר לי שישלח לי נציג אך במגביל ביקש שאצלם לו את הפגם של התפירה שלחתי לו תמונה והוא אמר אני ישלח מישהו שיראה ששאלתי אותו מתי יגיע הוא אמר אני ידבר איתך
יום לאחר מכן דיברנו והוא אמר שהוא לא יודע מתי יגיע נציג אמרתי לו אני לא יכול לשבת על הסלון שלא יפרם עוד הוא ענה אז מה אתה רוצה שאני יעשה אין לי מי שיגיע בהמשך השיחה הגענו למצב שבו הוא אני אומר לו אחזיר לך את הסלון ותבטל את העסקה הוא אמר תחזיר וניתק
יום לאחר מכן התקשרתי אליו ואמרתי לו מתי אני יכול לתאם הגעה להחזיר את הסלון הוא אמר לי אני לא אמרתי שתחזיר את הסלון
אמרתי לו זה מה שסיכמנו אתמול
הוא אמר לא אני לא מחזיר ראיתי את התמונה אין לי למה להגיע אלייך תביא אותו אני יסדר לך אותו אמרתי לו ומי ישלם את עלות ההובלה הוא אמר לי אתה לקחת אתה תספוג את ההובלה הוא אמר לי זה מה שאני מציע לך אמרתי לו זה עלות של 1000 ש,ח הלוך ושוב הוא אמר זה מה יש
ואז ניתק וביקש שלא אתקשר אליו יותר לנייד רק למשרד אמרתי לו שלא עונים שם הוא סוג של "הזהיר אותי שלא ךחייג אליו לנייד
נותקה השחיה ללא הסכמה
אחרי כשעה הוא חזר אלי ואמר לי שבעוד כשבועיים יש לו הובלה מהאזור בו אני מתגורר והואיעשה לי טובה וישלח לי תמוביל שלו ואני ישלם את החזור אחרי התיקון
השאלה שלי האם אני יכול לתבוע בתיעות קטנות ?
מה לעשות ?
שלום אודי.
על פי מה שאתה מתאר רכשת מוצר חדש וכעבור שבוע (שזה זמן לא סביר) המוצר החל להיפרם. לא הגיוני שמוצר חדש יפרם כעבור שבוע (גם אם השתמשת בו במהלך התקופה) ולפיכך אתה רשאי לדרוש את תיקונו של המוצר, החלפתו או ביטול עסקה והכל על חשבון החנות.
לפיכך אני בהחלט מציע לך לתבוע באמצעות תביעה קטנה בבית המשפט לתביעות קטנות. בדיוק לשם כך קיימים בתי המשפט לתביעות קטנות.
במידה ותרצה סיוע משפטי בעניינך והגשת כתב תביעה אתה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר