שלום רב,
בתחילת החודש טסתי לחו"ל, ללא חבילת גלישה מהאורנג', גלשתי רק על רשת ה WIFI של המלון.
סה"כ במהלך הטיול שלחתי הודעות ודיברתי בוייבר פעמיים בלבד, כמו כן ניתקתי את האפשרות גלישה דרך המכשיר.
כנראה שהמכשיר נסגר או עשה איזשהו ריסטרט ליצמו, וההגדרות השתנו ואז התחלתי לקבל הודעות פוש (הודעות מאפליקציות וכד').
שהגעתי לשדה ברודוס, בדרכי חזרה לישראל, קיבלתי מאורנג' הודעות SMS רצוף אחת אחרי השניה, שאני מחוייבת מעל 500 , ואז מעל 1000 ש"ח ואז מעל 2000 ש"ח, וההודעה האחרונה שחוסמים את האפשרויות גלישה שלי.
אני מודעת לכך שמחובתי הייתה לבטל את הנדידה במכשיר, ואכן עשיתי זאת רק שכנראה זה התאפס באמצע הטיול, אבל האם זה מקובל שאונג' ישלחו את כל ההודעות SMS אחת אחרי השניה ולא בזמן אמת, שכן יכולתי לטפל זה לו ידעתי עוד בשלב ה-500 ש"ח.
אורנג לא מוכנים לזכות אותי, והייתי רוצה לפנות לתביעות קטנות בנושא, תוכלו בבקשה לומר לי האם יש סיכוי לאיזשהי פשרה בנושא זה?
תודה מראש
והמשך שבוע טוב רונית
שלום רונית
את מתארת פה מקרה שחוייבת על סכום כסף גדול בגין שימוש במכשיר סלולארי שכלל לא השתמש בו ולכן מדוע את רוצה ללכת לפשרה ? האם כבר שילמת את הכסף ? האם התשלום ירד באופן אוטומטי ?
אני מציע לך לפנות לחברה בעצמך או באמצעות עו"ד ולפתור את העניין מולם.
מכיוון שחסרים לי נתונים רבים במקרה שלך אינני יכול להעריך את סיכויי תביעתך.
אציין כי במידה ועשית שימוש בשירותי החברה הסלולארית (גם אם זה היה בטעות) אז את זו שצריכה לשלם על השימוש אלא אם כן תוכיחי להם שזה נעשה באשמת החברה ולא באשמתך, או במילים אחרות, כל עוד לא תצליחי לנתק את אחריותך מהמקרה אזי תצטרכי לשלם.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר